Hverdagskjoler 1)...

En av dere spurte for en tid tilbake om jeg kunne finne frem et utvalg hverdagskjoler. Det har jeg nå gjort. Jeg har valgt å dele det opp litt, siden jeg ikke kom lenger enn til Ellos/Josefssons - hvor jeg fant overraskende mange fine kjoler denne høsten. Alle kjolene herfra er i budsjettkategorien - billig med andre ord! I utgangspunket mener jeg at man kan bruke de fleste kjoler til hverdags. Det viktigste er tilbehøret: strømpebukser, skotøy, jakker, belter, vesker osv. En vakker silkekjole kan bli nokså hverdagslig dersom du blander den med ting som dresser antrekket ned. Her er det faktisk bare å eksprimentere. Men her kommer i allefall et utvalg kjoler fra Ellos som kanskje kan friste noen av dere, som vanlig med mine kommentarer og forslag. Flere hverdagskjoler fra meg etter høstsferien, promise!

♥♥ ♥ Mønstrede kjoler♥ ♥

image1312image1311
Venstre: Kjempesøt sitrusgrønn kjole i trikotkvalitet med trykt rutemønster, korte puffermer og volanger rundt halsen. A-linjeform. Kr 299,-. Tøft med sorte strømper og støvletter til, gjerne en ulljakke eller skinnjakke utenpå. . 
Høyre:  Fresh langermet kjole/tunika i ulike lillafarger med trykt mønster. Kr 249,-. Fungerer fint utenpå jeans som her.

image1310image1324
Venstre: Bohemaktig kjole med trykt mønster. 3/4-erme med rynker. Knytebånd under bysten. Kr 249,-. Høyre: Trendy og tøff strikket kjole i ull-/akrylmiks, vid modell med kort erme. To lommer. Denne liker jeg! Kr 399,-.

image1325image1326
Venstre: Tøff og casual tunika i deilig myk alpakkaull-/akrylmiks med snor for rynkeeffekter i halsringningen. Kr 349,-. Kjempetøff med tette strømpebukser, støvletter og tykke strømper som stikker ut av støvlettene. En av mine favoritter! Mangler bare den sorte skinnjakken! Høyre: Mønstret kjole med vide puffermer og rynkeeffekter. A-linjeformet. Kr 199,-. 

♥ ♥ Ensfargede kjoler♥ ♥

image1328image1329
Venstre: Grå søt kjole med knapper foran og bak. Finstrikket i akryl. Kr 299,-. Denne kan fint brukes på jobben også, som her med hvit skjorte og tette strømper til. Høyre: Ballongformet kjole som er avskåret under bysten med elastsiske bånd og rynker. Den skal være fôret nederst. Denne likte jeg veldig godt...en favoritt! Kr 349,-.

image1330image1331
Høyre: Strikket kjole med puffermer fra albuen. Flott hullmønster! Inneholder mohair. Denne kan også røffes opp med skjerf og skinnjakke! Venstre: Grå akrylkjole med liten holkeerme med dekorativ legg og lommer foran. Kr 349,-. Denne likte jeg også veldig godt! Tøft med ankelstøvletter og leggings til - og røff skinnveske...
 

Én kommentar

Mia

11.03.2008 kl.15:07

Åh, jeg likte den blågrå strikkekjolen og ulltunikaen så godt! Vet du om det er mulig å bestille plagg fra høstens kolleksjon på ellos.no? Har aldri bestilt noe derfra før, så jeg vet ikke helt hvordan det fungerer.

Skriv en ny kommentar

hits