Diane von Furstenbergs kjoler

Jeg har jo nevnt en del ganger at jeg elsker kjolene til Diane von Furstenberg - og jeg nevner det gjerne igjen. Diane von Furstenberg er mest kjent for sine fantastiske og feminine omslagskjoler. Det er hennes signatur. Også denne høsten har hun hovedfokus på kjoler. Mye omfangsrikt, men også noen utvalgte signaturkjoler/omslagskjoler. Hun er tydelig spanskinspirert denne gangen med volanger, taft, sort og rødt. Flere av kjolene hennes hadde matchende kåper og jakker - noe hun ikke har hatt tidligere.
image1787
Min favoritt! Denne vil jeg ha på meg i julen!
image1788image1793
Den klassiske omslagskjolen i knall rødt og sort med flotte volanger og detaljer på skjørtet.
image1789
Også Diane von Furstenberg bruker en del grått denne høsten. Nydelig snuppete kjole i grått og hvitt - og ikke minst lekker matchende strikkejakke til. Skaper en fin kontrast!
image1790
Mer grått - denne gangen kombinert med en litt "hardere" metallisk jakke. Tøft!
image1791
Kombinasjonen mellom den enkle kjolen i cerise og jakken med store hvite bomber og cerise skaper en morsom og skikkelig fresh vri!
image1794
Her er omslagskjolen igjen, denne gangen i en mer "festlig" variant i taft. Her har hun faktisk en lang bomullstopp med båthals under kjolen. Vet ikke helt om jeg likte kombinasjonen kjole+topp. Kjolen finnes også i plommerødt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits