Fusa jeans....norsk design

En av dere fremhevet Fusa jeans - og de fortjener virkelig litt fokus. For Fusa er de første norskdesignede jeans og begynte som et kunstprosjekt blant designerne. I følge dem selv har det vært mye humor involvert i prosjektet, noe som gjenspeiler seg i navnene på de ulike jeansene og på de "pompøse" titlene til de som jobber med jeansene. "Fusa Jeans" er i følge hjemmesiden deres "...en hyllest til Fusa kommune". Moro!!! Hvem vet, kanskje blir Fusa kommune verdensberømt???? Ambisjonene er det neppe noe feil med! Jeansene har en enkel design, god kvalitet og passform. Her er det ikke mye dill-dall, med andre ord. Jeg har ikke fått prøvd jeansene selv, men det skal jeg garantert få gjort. Du får tak i dem blant annet her: Urban på Oslo City/Tønsberg/Tr.Heim, Håkki i Oslo/Tr.Heim/Bergen og Galleri Sorgenfri i Stockholm. Jeg har ikke greitt å funnet mange bilder av de ulike jeansene, men her er noen av damemodellene.....  Min favoritt? De mørke nederst til venstre!

5 kommentarer

Ståles kreativoli

19.12.2007 kl.15:26

Topp! Fusa rock city!

[ Kristin ]

19.12.2007 kl.15:43

Tøffe bukser!

Pia Biermann

19.12.2007 kl.16:32

Så artig at du liker jeansene våre AnneMa! Hjemmesida vår er ikke helt oppdatert mtp utsalgssteder ser jeg, må fixes. Vi selger ikke via Urban lengre, men Håkki stemmer. I tillegg er vi på Stella Snella, Shine, Retro x 2 og Fusabutikken i Trondheim. I Oslo finner du oss på Mint og Dyveke, i tillegg til Håkki. PS! kommer med en ny wideleg på nyåret - blir bra ;)

Anne Ma

19.12.2007 kl.17:02

Takk for fin oppdatering, Pia! Jeg er på jakt etter widelegs, så jeg setter stor pris på om du kan maile meg en jpg av disse når dere har det - så får jeg lagt ut på bloggen! Hilsen Anne M

Lulu

25.12.2007 kl.23:44

Elsker jeansene fra Fusa!!

Skriv en ny kommentar

hits