Great fashion in New Delhi/India.

The Sartorialist er i New Delhi i India i disse dager og har spottet en rekke flotte jenter på gata. India handler ikke bare om fantastiske farger og grenseløst vakre sarier - men også om mer tradisjonell mote. Interessen for mote, klær og trender er grenseløs.....disse jentene kunne vært observert hvor som helst i verden. Derfor litt overraskende at fotografen har jaktet på "likheter" og ikke ulikheter når han først er i India. Jeg skulle gjerne sett flere bilder av indiske jenter som kombinerer det fargerike og tradisjonelle indiske med trender fra vesten.
Legg forresten merke til den nydelige jenta øverst til høyre. Hun er bitteliten - men ser likevel mye lengre ut enn hun er i virkeligheten med den lange sorte kjolen og lave sko. Mye av grunnen til det er at kjolen er ermeløs....kan jo være et nyttig tips for de av dere som føler dere som pygmeer i lange kjoler, men som likvel elsker lange kjoler.
red26yellowdelhiweb1priyakweb1
purple26orangedelhiweb1pkindiaweb1
adifferentdaydelhiweb1silvereyesweb1

2 kommentarer

Eva

24.03.2008 kl.21:33

Det er akkurat det jeg ville spørre deg om. Korte jenter i lange kjoler og skjørt. Jeg er nemlig kort og jeg tror at lange skjørt ikke kler meg. Ser ut som en telt...Særlig siden jeg ikke klarer å gå i høyhælte sko i lengden. Men jeg ser at den kjolen på bildet passer fint til jenta.

Anne Ma

25.03.2008 kl.09:06

Det kan jo hende du kler det dersom du bruker noe figurnært som denne jenta gjør. En figurnær kjole uten ermer - eller et figurnært langt skjørt og en ermeløs topp? AM

Skriv en ny kommentar

hits