Red jacket...

En av dere etterlyste en fin jakke. Denne fra Whyred henger i butikkene til Koma i Oslo. Du kan også bestille den her. Den er faktisk utrolig tøff! Sporty og veldig anvendelig. Desverre er ikke bildene fra Whyred sin nettbutikk (under) noe særlig. Den ser ikke så "glossy" ut i virkeligheten. Rødfargen er også helt feil. Rødfargen er i virkeligheten kjempefin! Passer godt til T-shirt og jeans (eller skjørt) og et skjerf i halsen. Eller til en enkel kjole og sko/støvletter. Og den fungerer også fint til høsten, under en tykkere genser. Og skal jeg anbefale farge - vil jeg helt klart si den røde! 
One of you asked me to recommend a nice jacket. I love this one from Whyred. It is soo nice, sporty and can be mixed with anything. I don´t think these photos give you the right impression of it - and the red colour is totally wrong. I would love to wear this with my Vibskov scarf, a T-shirt, jeans and boots. You can also combine it with a nice dress!
image989image990
image991image9931

5 kommentarer

Marte

21.05.2008 kl.10:05

Likte den svarte

Kitschpink

23.05.2008 kl.08:57

Takk :) Jeg elsker rødt, så det måtte nesten bli den. Tror jeg helst vil se den i virkeligheten heller enn å bestille fra nett. Har jobbet med skinn i mange år, så jeg vil helst kunne ta i den og kjenne på kvaliteten og se hvordan glansen er. Men noe lignende er absolutt aktuelt! Så takk for tipset!Jeg har funnet en jakke jeg har forelsket meg i for to dager siden, men helt annen type. En lengre trench-aktig. I en helt vill blåfarge. Og jeg bruker virkelig aldri blått. Annet enn denim. Men det var en blåfarge som er utrolig tøff til sort, lilla, grønt, rødt, cerise og brunt... Så kanskje likevel... Jeg tenker på den fremdeles, så jeg må muligens vurdere den enda litt mer seriøst.

Anne Ma

23.05.2008 kl.09:07

Jeg er også glad i blått, spesielt den blåfargen som det er litt sort i. Hvis du så Maria når hun sang i semifinalen. Hun hadde en blåsor kjole og kordamene hadde blåsorte topper og sorte bukser. Utrolig fin kombinasjon fargemessig! Jeg har ellers en liten artikkel om blå kjoler på trappene. Denne blåfargen er mer knall - i retning kongeblå - så det er kanskje den fargen du snakker om nå? Tipper jeg legger ut kjoleartikkelen til uka. Fortell hva det blir til! Jeg er på jakt etter en sporty jakke, så jeg kommer nok til å ende opp med den rød. Jeg eier ikke et eneste rødt plagg, så det skal bli moro! Hilsen annema

sio

23.05.2008 kl.11:49

Hei, kitchpink. Kan du vise et bilde av den jakken? Den høres kjempefin ut. Hvor så du den?

Kitschpink

23.05.2008 kl.16:08

Sio: skal prøve få lagt ut et bilde av jakken på min egen blog i løpet av neste uke. Da skal jeg selvsagt også finne ut hvor den kom fra (husker ikke nå.)

Skriv en ny kommentar

hits