Festival-jeans

Er det noen av dere der ute som skal på festival i sommer? Jeg leste i Eurowoman at Diesel har produsert et par unike festivaljeans - de såkalte "Roskilde Festival jeans". Jeansene er produsert i samarbeid mellom Diesel og Roskildefestivalen. Det spesielle med disse er at jeansene har fått en "Roskilde-inspirert" behandling med olje-effekt. Det betyr at de tåler både dans i søle og alt annet væskeholdig som følger med det å være på festival. Limited Edition selvsagt, kun 1000 eksemplarer for begge kjønn. Og de selges her.

Morsom kreativ ide, egentlig. Og stadig nye måter å tjene penger på. Slike samarbeidsprosjekter pleier jo å få en del oppmerksomhet og gratis reklame. Vel, tiden for festivaler er historie for meg - og det er egentlig helt greitt.
diesel21diesel1

3 kommentarer

Festivalmagasinet

21.05.2008 kl.22:12

Hei, det er i alle fall en god idé med klær som tåler "endel". Selv om du ikke skal på festival, hva med å lage en collage til de mange som skal? :-) Sjekk gjerne festivalsiden vår!

Anne Ma

21.05.2008 kl.22:26

God ide! I will! Annema

Josefin

21.05.2008 kl.23:42

ola buksa ser fin ut den - samme om en skal på roskilde eller ikke - syns jeg ser noen vagle rundt i søla med de hæla der....

Skriv en ny kommentar

hits