Verdt å lese....?

p1020028Det er sikkert flere enn meg som har fått med seg at Jan Thomas har kommet ut med en bok "Jan Thomas Stylingguide". Jeg har ikke lest den, så jeg kan ikke akkurat anbefale den. Men kanskje er den verdt å få med seg for den som trenger stylingtips og råd? Jeg bladde fort gjennom - og førsteinntrykket mitt var at jeg ble litt skuffet. Han kunne brukt beskrivende bilder/fotografier i stedet for tegninger....og burde kunne fått enda mer ut av en bok om styling - med hans lange stylisterfaring fra "over there"....... Et og annet praktisk tips er det nok sikkert fint å få med seg, som for eksempel levetiden på ulike typer kosmetikk. Jeg visste ekesempelvis ikke at man bør bytte masvara så ofte - i motsetning til øyeskygger som har lang levetid. 

4 kommentarer

sio

28.05.2008 kl.10:09

Tror ikke jeg ville tatt i mot råd fra en som ser så kunstig ut.....

Gro

28.05.2008 kl.10:15

Jeg har lest boken (ikke fra perm til perm men...), og lærte ikke noe nytt. Tror du må være veldig lite oppdatert for å lære noe nytt av den boken der. For de av oss som leser litt blader, og er litt interessert i mote/stil osv. blir det bare repetisjon av gammelt nytt. Så bare spar de pengene!

Camilla

28.05.2008 kl.10:35

Den boken har jeg ønsket meg i bursdagsgave. Tror den kan være verdt å lese iallefall:-) Jeg liker han. Han har en positiv instilling til livet og det synes jeg er få av i Norge som formidler.

Anne Ma

28.05.2008 kl.12:39

Det skal jo ikke så mye "annerledeshet" til her i landet for å få pepper og muntlig juling. Janteloven er sterk, desverre. Jeg er ikke enig i alle valg han har tatt når det gjelder "utseendet", men det er hans valg. Ellers tror jeg faktisk han har noe å formidle til oss. Men jeg synes han kunne gjort enda mer ut av det..... Annema

Skriv en ny kommentar

hits