OMG - I am not a plastic bag....

Jeg skrev om denne vesken i fjor sommer, men allerede i 2006 begynte den miljøvennlige handlevesken til Anya Hindmarch "å ta av". Og den har fått enorm oppmerksomhet siden den gang. I dag oppdaget jeg at Lindex har laget sin "kopi" av denne vesken. Budskapet er derimot noe omskrevet - men det er ikke til å ta feil av. Jeg har faktisk tenkt på det mange ganger - at jeg burde hatt en tøyveske når jeg går i butikken og småhandler mat (noe jeg gjør altfor ofte). Det blir mye plast av det.... Så kanskje jeg slår til. Gammel nyhet - og ikke SÅ cool - but so what! Praktisk og fin.

I wrote about Anya Hindmarch and her shopping bag last summer. But the bag startet to be a fashion trend already in 2006. Today I discovered that Lindex has made a copy of it - but with a different slogan. It is not that cool, but practically enough. I need one for my grocery shopping....
iamnotaplasticbad1p1020175
Left: The real thing Right: Lindex´copy!

thenewitbag

4 kommentarer

Marit

30.05.2008 kl.13:09

Kjøp den og vær et moteriktig og miljøvennlig forbilde. Oppfordrer alle andre til å gjøre det samme. Mange bekker små...:)

Kim

30.05.2008 kl.13:32

Jeg kjøpte mange handlenett fra envirotrend.com.auDe er billig og med supersøte trykk. De er ganske romslig og har nok plass til alt hvis man skal innom butikken og kjøpe middag på vei hjem. Kjekt å gi vekk som gaver og.

8 Days A Week

01.06.2008 kl.19:55

jah, de er bra de der posene.......tror nok jeg skal ta å sy en av gamle klær jeg har liggede. :)

Guri

01.06.2008 kl.22:06

Jeg har kjøpt handlenett fra baggubag, utrolig praktiske !

Skriv en ny kommentar

hits