Cutoffs!

Jeg messet mye om det i fjor. At du kan klippe av gamle jeans i stedet for å kaste dem. Kan brukes både til T-shirts, topper og tunikaer. Hvor kort du klipper dem av avhenger mer av hva du kler og hva du liker enn trendene. Går aldri av moten! Jeg har flere par selv - men jakter fortsatt på den optimale korte shortsen som passer meg. Den må være en del større og "loosere" enn de jeansene jeg har. Kanskje jeg rett og slett må finne et par slitne jeans på en bruktbutikk - og klippe i vei...

I mentioned this last summer also. That you can cut off your old jeans instead of throwing them away. Practical and nice both to T-shirts and tunics. How short you cut them depends more on your body and what you like than on the trends..... Never out of fashion!
tori76ib
cutoffscutoffknee5570257plevi14306629p275w

2 kommentarer

elin

02.06.2008 kl.11:22

Har gjort det på en gammel levisbukse som var fra "gamle dager" da trenden var korte og relativt vide bukser - og er kjempefornøyd! Lykke til!!

Pejyuu

02.06.2008 kl.14:21

Gjort dette selv, men mest pga at buksen hadde et rimelig stort hull på innersiden av låret, så var likevel ubrukelig til noe annet..Slik går det når man har litt kjøtt på lårene gitt. Men samboer er meget fornøyd med klippingen av buksene mine han, og det skal han jo få lov til å være!

Skriv en ny kommentar

hits