Friday: New design....

Jeg jobber i disse dager med å lage ny design på bloggen min. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg hvorvidt jeg vil ha en illustrasjon øverst eller bilder satt sammen som i dag. I utgangspunktet ønsker jeg noe enkelt - og ikke så fargesterkt som i dag. Mer i retning sort/hvitt. Hvis dere har noen innspill vedrørende design og oppsett - send gjerne mail eller legg inn kommentarer. Alle tips er av interesse. Send meg gjerne tips til websider som dere synes har en tiltalende design - alltid gøy å få inspirasjon. Jeg vet at noen av dere har problemer med å lese bloggen min via mobil - fordi det blir for tungt å laste ned. Gjelder det mange av dere? Jeg tipper det skyldes alle bildene på bloggen - og at kanskje noen av bildene har høy oppløsning. Jeg tar normalt alle bildene mine med laveste oppløsning - men av og til glemmer jeg å stille kameraet inn riktig (ikke ofte). Jeg tar en ukes ferie fra neste fredag - men håper å få ferdig alt til da.

I am working with new design for my blog. If you have any input at all regarding this - I appreciate to receive a comment or an e-mail.

5 kommentarer

marina

20.06.2008 kl.09:42

Det fine med bloggen din er at den er så ryddig og enkel.Du har fine store outfit bilder. Det mest positive er at bloggen din ikke er full av reklame. Noen blogg sider er så full av reklame at man blir jo helt ør av og være inne der. Ny design er jo alikevell spennende. Lykke til..... c",).

Eva

20.06.2008 kl.10:45

Jeg er helt enig med Marina. Bloggen din er ryddig og enkel allerede i dag. Fortsatt med det. Man får inntrykk av at du er en ryddig og systematisk person av deg :-). Ha en fin dag og lykke til den nye designen, den blir uansett fin!

Hege

20.06.2008 kl.12:11

Signerer de andre. Du har allerede en enkelhet og en stilrenhet i bloggen. Ryddig, pen og oversiktlig. Og bilder som gir oss masse inspirasjon. Lykke til med ny design, har stor tro på smaken din!

kitschpink

20.06.2008 kl.14:07

Lykke til med ny design! Svart/hvitt er jo alltid lekkert og slår ikke feil. Har sendt deg en mail med tips ang oppløsning på bilder. (Jeg er ingen data-ekspert, men dette lile tipset har hjulpet meg veldig!)fin og enkel bloggdesign:http://design-shimmer.blogspot.com/http://bloesem.blogs.com/http://decor8.blogspot.com/

Annema

20.06.2008 kl.14:18

Marina: Tusen takk! Jeg har foreløpig holdt meg unna reklame. Hvis det kommer reklame, vil det i såfall være for noe som jeg selv kan stå for og like. Det ideelle for meg ville vært å finne èn sponsor som jeg kan samarbeide med - og slippe å forholde meg til mange annonsører. Siden jeg ikke jobber ved siden av - og jeg blogger såpass mye som jeg gjør - hadde det vært en ideell løsning på sikt. Fremtiden får vise...Eva: Takk til deg også. Jeg er nok ganske ryddig og systematisk ja....Hege: Takk. Jeg skal sørge for at ny design også blir ryddig og oversiktlig. Dagens design er ikke min - jeg ønsker noe mer personlig - som er mitt. Kitchpink: Tusen takk - du er nå veldig snill da! Dette skal jeg kikke nærmere på! Ha en fin dag, alle sammen. Annema

Skriv en ny kommentar

hits