Saturday: Vintage shops in Oslo

Gjenbruk er hot blant jenter i alle aldre. Ingenting er vel bedre enn det, synes jeg! Jeg bidrar jo litt til gjenbruk selv. At Filippa K har startet egen bruktbutikk i Stockholm viser at de bryr seg om miljøet. Det popper stadig opp nye bruktbutikker også her i Oslo som understreker gjenbrukstrenden. Flere av dere har spurt tidligere om hvor man finner de beste bruktbutikkene i Oslo. Jeg har ikke rukket å besøke så mange av dem, men jeg har det på agendaen. Grünerløkka står høyt på prioriteringslista. Denne oversikten fra D2 viser en "fersk" og oppdatert oversikt over vintage-utvalget i Oslo. Kanskje kjekt å ha for de av dere som har planer om en ferietur til hovedstaden i år?

The link above gives you an overview over vintage shops in Oslo. Maybe a nice thing to have if you ever visit our capital....
obj6
Foto: Fra Henne.no

3 kommentarer

Agnethe

05.07.2008 kl.11:55

Åh, jeg elsker å ha plagg som er fra en annen tid og som ingen andre har likt!

gullapp

05.07.2008 kl.12:08

Ja, det er så fint å ha noe som ikke alle andre har. Og det er alltid spennende med gamle ting, spør du meg

Hege

06.07.2008 kl.08:53

For 3 år siden var jeg ikke inne i denne bruktbutikkverden i det hele tatt - men nå har jeg funnet meg noen "kupp". Men denne lista skal legges til favoritter - så jeg vet hvor jeg skal gå når jeg drar på Oslobesøk!

Skriv en ny kommentar

hits