Wednesday: Gimme Gimme Gimme Gimme......

mammamiastill2
I morgen har Mamma Mia premiere i Oslo. Jeg har vurdert seriøst å bestille billetter til premieren (nattkino) - men jeg velger søvnen i stedet. Filmen har fått lunkne kritikker, men jeg bare må se den. Litt på grunn av skuespillerne og de vakre omgivelsene filmen er spilt inn i (Hellas) - men aller MEST på grunn av musikken! Jeg var en stooooor fan av Abba i mine ungpikedager. Jeg klippet ut alt jeg fant av Abba-bilder i blader og aviser - og forgudet disse jentene hemningsløst. Jeg var sikkert forelsket i gutta deres også (ehhh?). Vel, uansett mistenker jeg at denne filmen også ville havnet i kategorien "jentefilm" av min bedre halvdel - men jeg tror faktisk vi skal skaffe oss barnevakt og se filmen sammen i løpet av sommeren. Så kan vi jo nynne med, kan sikkert de fleste tekstene ennå. Her er litt ekte vare fra Abba:

3 kommentarer

Malou

09.07.2008 kl.12:20

Åh, denne har jeg også lyst til å se! Tror ikke jeg tar med mannen denne gangen, han var jo tross alt med på SATC. ;)

Marit

09.07.2008 kl.13:12

Dette gleder jeg meg til! Filmen blir også en fin forsmak på musicalen som settes opp i Oslo våren 2009. For en stor ABBA-fan går det fint an å se begge. Jeg var (faktisk) ikke forelsket i gutta i denne gruppen, var vel nesten mer betatt av Agnetha - hun var bortimot verdens peneste. Til min store sorg var jeg rødhåret og min venninne blond. Jeg måtte derfor være Annifrid mens hun kunne leke Agnetha der vi stod og sang med hårbørsten som mikrofon. Musikken gir forsatt mange minner fra 70-tallet, og filmen er et must for min del. Men det blir nok en jentekveld, mannen min er nok ikke like ivrig.

Annema

09.07.2008 kl.13:47

Maolu: Tok du mannen din med på SATC? Smil! Jeg ser den gjerne igjen, kanskje jeg tar med ham da....Marit: Latter!!!! Takk for at du minnet meg på det! Det hadde jeg nesten glemt. Vi mimet jo Abba som bare det. Jeg syntes også at Agnetha var verdens vakreste - men jeg tror jeg som mørkhåret måtte være Annifrid. Utrolig artige minner. Musicalen må også sees - helt enig! Annema

Skriv en ny kommentar

hits