Tuesday: Greece inspiration...Collagen er inspirert av sommerfølelsen og Hellas etter å ha sett filmen i går. Det meste av dette er hentet fra Net-a-Porter - og alt er på salg! Men salg hos Net-a-Porter betyr nødvendigvis ikke billig....  Tunika fra Leaves of Grass, shorts fra True Religion, veske fra Be & D Roadster, gladiatorsandaler fra Alexander McQueen, solbriller fra Roberto Cavalli, armbånd fra American Eagle Outfitters.

4 kommentarer

Kitschpink

15.07.2008 kl.18:55

Åh, så fint og sommerlig :)

Kamilla

15.07.2008 kl.21:42

Den toppen vil jeg ha, kjempefin! Er du forresten fornøyd med Botkier-vesken? Jeg vurderer å kjøpe den til høsten, har clutchen men den er litt i minste laget.

Annema

15.07.2008 kl.22:07

Kitschpink: Smil, slik liker i allefall jeg å gå i ferietid.Kamilla: Me too, men blir nok ikke noe av. Kanskje på 70 prosentsalg, men det skjer vel aldri. Ja, jeg elsker Botkier-vesken! Blir liksom aldri lei av den. Stort sett bare den jeg bruker til daglig - alle andre vesker er danket ut.... Annema

Kamilla

31.07.2008 kl.17:14

He he, vi får leve i håpet. Det kjennes ikke helt riktig å kjøpe sommerklær i august, men slik det ser ut nå kan vi kanskje gå med sommerkjoler i mange uker til. Du skal se det blir Botkier på meg også. Jeg syns de store Marc by Marc veskene blir veldig tunge selv uten noe i..Håper du har en strålende ferie!

Skriv en ny kommentar

hits