010908: Cardigan-høsten

Jeg har nevnt det en gang før - men sier det gjerne igjen. Er det noe du skal investere i denne høsten er det cardigans. Gjerne flere. Tenk over hva du har i skapet fra tidligere sesonger og fra sommeren. Hva kan du ta videre - og hva kan du "fornye" ved å tilføre en ny cardigan. Jeg har allerede kjøpt den sorte fra H&M - men har også funnet et par nye. Den pudderrosa fant jeg hos H&M Trend - og den knall grønne fant jeg hos BikBok. Sistnevnte er jeg fortsatt litt usikker på siden jeg er redd den skal nuppe. Begge er i ullblandinger.
Når det gjelder cardigans liker jeg dem litt store og baggy og helst uten "innebygd" knytebelte. Da kan jeg bruke den løst hengende utenpå T-shirts, skjørt og kjoler - men også velge å ha et skinnbelte til.

rosa4 rosa7
Pudderrosa cardigan i overraskende god kvalitet fra H&M Trend. Her kombinert med kjolen jeg kjøpte i våres fra Carin Wester. Kjolen blir faktisk litt ny under denne jakken.
rosa 6 rosa9
Den grønne og litt tykkere fra BikBok. Her kombinert med en sort bomullskjole. Usikker på om jeg skal bytte ut knappene, vi får se. Liker at den er så fresh og grønt - for kjenner jeg meg rett blir det mye fargeløse kjøp i høst (sort, grått osv).

7 kommentarer

Anne

01.09.2008 kl.16:26

Hei Annema, kom akkurat hjem, kastetmeg over bloggen din for åå spørre deg om du hadde sett noen litt store, baggy cardigans i litt god kvalitet- uten knytebelte... Også har du akkurat skrevet om dette.... Jeg lot akkurat en skikkelig god-bit gå fra meg på Gunnar Øye... Er aldri innom den butikken, men siden jeg hadde vært en tur i "Min butikk" på fredag-etter tidligere tips fra deg, havnet jeg altså innom Øye - de hadde jo 70%... Der hang det en rålekker svart baggy cardigan- akkurat passe stor til meg, nydelig kashmir kvalitet, italiensk - hadde kostet 3400 sånn cirka- og NÅ 70%!!!!!!! Også kjøpte jeg den ikke!!! Tror du jeg angret, og idag BORTE!!!! (selvfølgelig...) Nå har jeg selvfølgelig ENDA MER LYST PÅ DEN!!!!!!!!!!!!Forresten kjempe fin den fra trend som du har kjøpt... Har sett på den, men jeg ville liksom ha en større og mer baggy en denne gang - som ikke er sånn veldig tykk av seg.... Puhhh... det var deilig å få skrevet dette av seg. Nå får jeg bare gå for middag-laging her, og GLEMME den lekre jakken som kunne vært min! Si ifra hvis du ser noe sånt da, Annema! Den grønne var igrunnen litt lik, men er også litt skeptisk til nupping....;))

Signe

01.09.2008 kl.16:35

Woih, jeg er innmari fan av cardigans^^

Anne (2)

01.09.2008 kl.21:59

Hei, hei! Anne: Huff, så utrolig ergelig. Men det dukker nok opp et godt alternativ:) Jeg er også på jakt etter en god cardigan i kvalitet. Og lignende som beskrevet over:) Så kom gjerne tilbake med tips, Annema! Et annet spørsmål, er støvlettene fra A pair, som jeg mener å huske at du har, verd pengene? Eller har du eller noen andre tips om fine, tøffe høst/vintersko uten høye hæler?

Anne Marit

01.09.2008 kl.23:35

Anne: Jeg smilte når jeg leste innlegget ditt! Moro. Kjipt med jakken hos Øye. Du må slå til neste gang du ser en godbit som dette. Men - gjort er gjort - og se fremover (smil). Mange nye muligheter, selv om det sannsynligvis blir dyrere enn det kunne blitt (sorry, Anne). Jeg tror du kan ha is i magen en stund til, for det er langt fra alle merker som har kommet ut i butikk. Jeg venter på Dagmar sin variant - tror den kommer i løpet av september. I tillegg har Acne kommet med en jeg tror du liker (legger ut den i morgen). Håper middagen ble god. Og husk; glemme-glemme. Forresten, har de fått inn noe spennende hos MinButikk? Ikke vært der etter ferien. AnnemaPixie: Me tooAnne (2): Bra du trøster Anne1 litt. Det dukker nok opp noe enda bedre etterhvert for henne. Jeg var veldig fornøyd med mine Apair-støvletter som nesten er blitt utslitt. Myyye brukt. Men de holder nok en sesong til. Men her gjelder jo som med det meste annet; vedlikehold. Jeg har ikke vært flink nok til å smøre inn støvlettene med skokrem, da blir de fortere slitt. NÅr det gjelder prisen er jeg usikker på hva jeg skal svare. Jeg tror kanskje svaret må bli nei - til tross for veldig bra kvalitet. Jeg synes de er altfor dyre. Jeg er nokså sikker på at du kan finne like gode alternativer til en mye lavere pris. Jeg har ikke landet på noen støvletter ennå i år, kommer nok til det etterhvert. Hilsen Annema

Inga

02.09.2008 kl.22:02

Den grønne cardiganen var fantastisk fin!

Anne

02.09.2008 kl.22:52

Takk for svar ang støvletter! Cardiganen fra Acne var fiiin:)

mettan

26.09.2008 kl.14:56

Ang. støvletter: Har god erfaring med Laura Bellariva, synes forholdet pris/kvalitet er suverent! Kanskje litt damete modeller men for det meste tidløse og klassiske.

Skriv en ny kommentar

hits