040908: Mer om jeans...

jeans  jeans1
Jeg har jo nevnt for dere mine planer om å kjøpe jeansmodellen Original fra H&M. Nå har jeg fått gjort det - fant omsider min størrelse i butikk. Middels livhøyde og nokså rette ben. Ikke noe stæsj og pynt - rene enkle jeans. Perfekt for hverdager. Og utrolig behagelige på. Fit Loyal har jeg som nevnt fra før (bootcutmodell) og er veldig fornøyd med disse også.

Forresten:
Jeg har blitt tipset om at Koma kjører ut en del jeans til 500 kroner stk i disse dager (salgsinnspurt), blant annet mine favoritter Whyred Roxy (høyt liv, smale ben). En betydelig rabatt med andre ord! Koma får ikke disse inn igjen, så jeg får vel sikre meg et par for sikkerhets skyld.
Stikkord:

4 kommentarer

Marina

04.09.2008 kl.17:01

Den satt jo utrulig fint på deg. Jeg selv har ingen erfaring med jeans fra HM. Har bestilt en jeans fra nettbutikken som jeg venter i de nærmeste dagene. Tror de er litt store i str, stemmer det?

Anne Marit

04.09.2008 kl.18:01

Marina: Jeg synes egentlig ikke det. Jeg synes egentlig tvert i mot, men det kan jo variere fra modell til modell. Men de går ut en størrelse ca. Jeg kjøpte mine ganske trange - og i løpet av første dagen ble de mer passelig. Håper dine passer deg! Hilsen Annema

Mie

04.09.2008 kl.19:03

Marina: Syns tvert i mot at de er små i str. Jeg måtte opp nesten to str i Squin modellen til H&M.

Anne Marit

04.09.2008 kl.20:25

Mie: Enig med deg. Jeg har gått opp en str. AM

Skriv en ny kommentar

hits