090908: Høstforberedelser...

Jeg har så smøtt begynt å hamstre litt foran høsten. Strømpebukser, overknees og sånt. Men bare litt.... Disse strømpebuksene i ull- og bomullsblanding håper jeg kan hjelpe meg å holde varmen under kjoler og skjørt i høst. "Overkneesene" er i bomull og holder et stykke utover høsten. Men når vinteren kommer må det tykkere strømper til for å holde varmen. Disse tøflene synes jeg bare er så søte - kunne ikke dy meg. Jeg er en frossenpinn hele høsten og vinteren - så tøfler og tykke sokker er et must for meg. SIkkert fine på hytta også. Alt er fra Falke selvfølgelig (fra M-A-Collection).

falke falke2

13 kommentarer

Candy

09.09.2008 kl.23:09

Hvor lenge varer falke tights før de får hull eller blir nuppete? Og hvor mye koster de?

Marie

10.09.2008 kl.00:05

Hvilke produkter fra Falke anbefaler du? De har jo så utrolig mange forskjellige varianter, kan du ikke komme med noen konkrete produktnavn som er verdt å kjøpe? :) Jeg er først og fremst ute etter overknees og strømpebukser i bomull eller ull/bomull-blanding. Mener også du har snakket om noen undertrøyer i ull fra Falke, men det finner jeg ikke på M-A-Collection-nettsiden?

Gro

10.09.2008 kl.00:26

Jeg vil også veldig gjerne ha konkrete tips på Falke produkter, særlig på strømpebukser. De med merinoull frister, har du noen av de? Det var ikk lett å se hvordan de med ribb ser ut.

Annema

10.09.2008 kl.09:38

Candy: Her gjelder vel den samme regel som alt annet av kvalitet. Hvis du behandler de "pent" - det vil si vasker de varsomt - gjerne for hånd eller i vaskepose på ullprogram - så holder de ganske lenge. Jeg har hatt flere av mine Falke-strømpebukser over flere sesonger faktisk. Med andre ord bør de holde en sesong. Den som jeg har som heter Soft Merino i ull/bomullsmix koster 259 kroner. Marie: Jeg skal se litt nærmere på det og komme med helt konkrete tips til dere. Undertrøyene jeg har nevnt er nok fra Graumann og/eller Vera&William. Jeg skal sjekke om det finnes nettbutikker som har disse. Bor du i Oslo`?Gro: Jepp. Jeg skal komme med konkrete tips. Det er Soft Merino jeg nettopp har mottatt. De virker myke og fine, men jeg har ikke fått prøvd de ennå. Jeg vet derfor ikke om de nupper, men det meste av ull nupper jo etterhvert. Den med ribb virker også veldig fin, tipper den har ribbestrikkmønster. Ser i allefall sånn ut. Må nok anskaffe meg den også... Hilsen annema

Marie

10.09.2008 kl.09:57

Ah, da skjønner jeg. Det hadde vært flotters med konkrete tips :) Jeg bor på Grünerløkka og har Vera & William rundt kvartalet på Shoe Lounge. Graumann derimot.

Anne

10.09.2008 kl.11:03

Hei, hei. Mener du hadde et tips en gang om en annen nettbutikk som solgte strømpebukser, stemmer det? De var ikke i ull da.. Hvis du husker, og det er verd å få med seg, har du nettadressen dit? Skal definitivt prøve Falke til høsten, til veslejenta mi også:)

Eva

10.09.2008 kl.11:28

Mytights.com har også Falke strømper. De har gode priser og leverer fraktfritt. Det er bare passe på 200 kronersgrensen, da kommer ikke moms og toll i tillegg. Alt jeg har kjøpt fra falke er fortsatt hel og fin, selv etter mye bruk.

Annema

10.09.2008 kl.18:33

Marie: Graumann vet jeg at de hadde hos Benedicte Ferner tidligere, men nå vet jeg ikke. Sikkert mange andre som har Graumann. Vet dere andre noe om det?Anne: Jepp, det stemmer! Jeg skrev en artikkel om det rundt juletider i fjor? Du finner den artikkelen under "Hotte tips". Firmaet heter CD Longs: http://www.cdlongs.no/Eva: Stemmer. Mener jeg har fått det tipset før,

kanskje fra deg? Takk for bra tips. HIlsen Annema

Christina

10.09.2008 kl.19:32

De hyttetøflene bare måtte jeg ha! Nå blir jeg god og varm om beina, og man kan dytte de ned i vesken og ta de med på tur!

Stine

11.09.2008 kl.09:20

Hei!Jeg synes overknee strøper er så fint! Men hvordan bruke de? Har noen noen bra tips? :-)Legg gjerne igjen noen tips på bloggen min!

Annema

11.09.2008 kl.10:45

Christina: Smil. Håper du blir fornøyd nå da. Jeg bruker mine allerede, det er kaldt i hovedstaden nå...Stine: Jeg bruker dem utenpå strømpebukser og nedi støvletter. Lar dem gjerne stikke frem slik at de vises. Jeg kan få tatt noen bilder etterhvert når jeg begynner å bruke dem.HIlsen meg

Gro

11.09.2008 kl.14:13

Nå har jeg bestilt to strømpiker! En glatt sort og en ribb grå med merinoull. Så da venter jeg bare i spenning :-)

Eva

11.09.2008 kl.20:06

Bruker du overknee uten støvletter? Er disse for "førtiser", synes du?

Skriv en ny kommentar

hits