190908: Inspirasjon for helga

Kjole fra H&M i deilige høstfarger. Også skinnjakken selvsagt. Et varmt skjerf. Og STØVLETTENE fra MiuMiu som jeg fortsatt har daglige drømmer om - men som aldri havner i mine hender desverre. Resten finner du ved å klikke deg inn på bildene. Ha en fortreffelig helg, jenter. Hilsen annema.

6 kommentarer

elin

19.09.2008 kl.10:18

Vil også ha de støvlettene, men de havner nok ikke i mine hender (for ikke å si på mine føtter....) heller :-)

Mie

19.09.2008 kl.11:46

Åh, elsker de støvlettene! Heldigvis har jeg en billig billig kopi ;)

Annema

19.09.2008 kl.14:08

Elin: SukkMie: Me too. Hvor fant du kopien?

cammie

19.09.2008 kl.14:29

De støvlettene sikler jeg på også - men desverre en uoppnåelig drøm for meg også... Og den sorte jubileums Daisy'n er jeg stadig på jakt etter, men har ennå ikke hatt hellet med meg. Etter det jeg har fått med meg skulle den komme ut i Europa i august, men er desverre ikke i mitt eie ennå. To Tax Free butikker har vært bomtur for mine utsendte og selv har jeg vært innom flere parfymerier som ikke en gang har hørt om at den skal komme *oh the drama*. Så jeg håper at jeg iallefall klarer å finne tak på en i London i oktober... ellers så får jeg krype til ebay-korset, for ha den det skal jeg ;o)

hanne

21.09.2008 kl.02:41

Vet du / noen om de selges i Norge ? Støvlene altså ? Ifall ikke: de koster 611 pund på Net -a -Porter. Hva kommer i kr. tilegg hvis man bestiller derfra ? Og hvordan funger det å returnere om man ikke vil ha varen likevel ? (jfr "try it on at home" som de sier)På forhånd takk for tips/hjelp

Annema

21.09.2008 kl.08:56

Cammie: Me too. Hadde jeg lagt alle kluter på noen få ting denne høsten kunne jeg gått for disse, men sånn er jo ikke jeg. Mye jeg har lyst på. Jeg har heller ikke sett den sorte Daisy´n, skal si fra hvis jeg ser den. Prøvd Gimle Parfymeri i Bygdøy Alle? De pleier jo å få inn det meste...Hanne: Ja, jeg har faktisk sett dem. Så dem for et par uker siden hos Ma i Hegdehaugsveien. Nå husker jeg ikke akkurat hva det koster hvis du bestiller fra utlandet. Er ikke sko momsfritt da? Men det blir vel uansett en del frakt? Returregler finner du sikkert noe om på siden deres. Ellers er det sikkert noen av leserne mine som har tips? Ta uansett kontakt med Ma først.

Skriv en ny kommentar

hits