230908: Guess what....?

Roen har senket seg i huset - alle sover. Har ryddet etter de små. Har blogget litt. Kjæresten sitter på flyet. Tekoppen er klar. Og her ligger en rosa delikat eske rett foran nesen min. Du har vel gjettet allerede hva jeg har tenkt å gjøre resten av kvelden? Joda, DVD-samlingen er allerede i hus. Så nå gyver jeg løs på de første episodene av Sex and the City. Gleder meg. Carrie møter vel MrBig allerede i første episode? Sees i morgen, girls!
sex sex1

8 kommentarer

Josefin

23.09.2008 kl.22:13

åååå og jeg som har lånt bort min rosa boks....MEN jeg har en annen serie boks liggende som jeg også syns er veldig fin som jeg vurderer å se igjen snart - men skulle ha blitt ferdig med denne fotoboka også, så det blir ikke TV på meg - faktisk er det lenge siden jeg så på TV - er møkka lei de spanske seriene og amerikanske - det går en i morgen tror jeg, hvis jeg husker det dahåper du koser deg godt med den rosa boksen og at du klarer å si stopp:-)Ahh - fortalte jeg det - i tilegg til at jeg ønsket meg ny kjole til et bryllup frustrerte jeg over de fine skoene jeg kjøpte i fjor at jeg virket som stesøstrene til askepott når jeg har prøvd dem på etterpå - kjøpte meg enda et par forige uke, men syns nå de jeg har er ENDA finere og helt tilfeldig så tok jeg UT de partyfeet sålene jeg så smart kjøpte til de skoene og plutselig passet skoene igjen - så et tips, de sålene er sikkert uttrolig fine, MEN det tar nesten opp en str av skoene.Så nå skal jeg bytte tilbake de skoene jeg kjøpte i forige uke - se enda en gang på en kjole jeg har sett på - den er billig, men er ikke sikker på om den ser så billig ut også...

Annema

23.09.2008 kl.22:50

Smil. Fikk gjort unna noen episoder i kveld. Ble nesten litt lei, merket jeg. Får spare litt til høstferien, tenker jeg. Det finnes kanskje flere størrelser i disse sålene du nevner? Mine er nokså små. Lykke til med shoppingen! Mange fristelser.... annema

sio

24.09.2008 kl.08:25

Jeg har sett alle episodene av Sex in the City noen ganger nå, så jeg ønsker meg boksen til Six feet Under. Jeg elsker den serien og gråt da den var over(!)Det beste er at jeg ikke 'oppdaget'serien før den var gått noen ganger, så der har jeg noe å glede meg til:-)

Annema

24.09.2008 kl.09:14

Sio: Jeg har oppdaget samle-DVD-ens verden jeg også nå. Så jeg kommer nok til å kaste meg over noe nytt etter dette. Må bare jobbe meg gjennom den rosa boksen først. Kos deg med Six Feet Under, har ikke sett den heller jeg! Kanskje det blir min neste boks, dersom det ikke kommer noen andre hotte tips fra dere?

cammie

24.09.2008 kl.09:28

Så bra at du har fått i hus boksen! Min har vært gull verdt for meg de siste månedene når vi har vært uten tv-signal. Jeg så forresten også SATC i går - The Movie som jeg forhåndsbestilte fra England ramlet ned i postkassen allerede i går :o)

cammie

24.09.2008 kl.09:31

Og angående samleboks; jeg vil anbefale danske "Nynne" - koster under kr 300,- på cdon.com. Hun er opptatt av dyre klær, kjærlighet og er litt "småhysterisk", men absolutt fornøyelig og underholdene :o)

Anett

30.09.2008 kl.22:34

Jeg har nesten slitt ut mine videoer av SATC og på torsdag fikk jeg filmen i posten fra Amazon (ja, jeg er en desperat nerd og forhåndsbestilte filmen slik at jeg skulle få den så snart den ble lansert på DVD...). Den måtte selvsagt sees samme kveld. Jeg skulle nok startet filmen litt tidligere på kvelden, men den var verd alle gjespene på jobb neste dag! Jeg lurer forresten fælt på om Stanford og Anthony har et forhold i filmen. Er det noen av dere som har en mening om dette?!?

Annema

02.10.2008 kl.21:59

Cammie: Så raskt du fikk filmen! Må nok skaffe meg den jeg også. Men først skal jeg pløye meg gjennom alle DVD-ene, det tar jo sin tid.

Takk for Nynne-tips. Har ikke sett den heller...Anett: Smil. Jeg begynner å bli ganske hekta selv. Ingen aning om Stanford.... Annema

Skriv en ny kommentar

hits