031008: Black and grey...

Hutre. Det er høst ute nå. På ordentlig! Det var så kaldt i huset da jeg kom hjem i går at jeg ikke greidde å finne varmen før jeg la meg under dyna på kvelden - med ullsokker på! Det er godt å ty til tykk og lun ull om høsten, som for eksempel denne genseren fra Day Birger Et Mikkelsen. Suppler med litt tøft tilbehør. Håper forresten dere får en fin-fin fredags kveld. Noen planer for helgen? Jeg skal neppe vimse rundt i hæler som disse i kveld. Jeg skal derimot synke dypt nedi sofaen og nyte gullrekka - og ikke minst "skal-vi-danse" sammen med eldstemann. Digg.

8 kommentarer

03.10.2008 kl.21:32

Hei! vil bare si at du har en inspirerende og fin blogg!Jeg er ganske ny i bloggverdenen, så jeg lurer på hvilket oppsett du bruker?? Virker så oversiktlig og greit:)

cammie

03.10.2008 kl.21:34

Herlige saker du har funnet frem her :) Og velkommen "hjem" igjen - fint å se liv i bloggen igjen ;o)

barbro

03.10.2008 kl.21:36

jeg og ungene kom akkurat hjem fra Skottland. Resten av kvelden skal brukes til å nøste garn, og tenke ut fantastiske strikkeprosjekt i skotsk tweedgarn. Høstferie er skikkelig digg!

AnnaStina / Gizmolinas

05.10.2008 kl.00:13

Hej Annema!TACK för din trevliga kommentar på min blogg ! :) Kul att du hittat till Gizmolinas och att du husker mig från min butik. Pälsvästen finns på övre etage på Zara i Bvn så : löp & köp ;)

Du får hälsa så jätte mycket till Ragnhild från mig. Önskar dig en flott weekend ! Klem ! :)

Annema

05.10.2008 kl.10:29

An: Tusen takk - alltid hyggelig å høre sånt! Jeg har laget eget design, men selve "oppsettet" hos blogg.no tror jeg er New York. Cammie: Takk - koselig å være tilbake også!Barbro: Høres deilig ut. Aldri vært i skottland. Heldige du som har inspirasjon til å strikke, skulle ønske det var meg!AnnaStina: Så hyggelig! Jeg får ta en titt hos Zara til uken. Jeg skal hilse R. Ha en fin søndag. Annema

Unni

05.10.2008 kl.21:25

Annema og dere andre!

Har Zara butikk i Oslo eller andre byer i Norge?

Jeg er fra en mindre by på Østlandet, og her finnes ikke Zara.

Var i Stockholm i forrige uke og måtte innom Zara.

Men, det hadde vært mye enklere hvis kjeden har butikker her i landet.

Unni

05.10.2008 kl.22:05

Annema og dere andre! Har Zara butikk i Oslo eller andre byer i Norge?

Jeg bor i en mindre by på Østlandet og her finnes ikke Zara. I forrige uke var jeg i Stockholm og måtte innom Zara. Men, det hadde vært mye enklere hvis kjeden hadde butikker her i landet.

Annema

05.10.2008 kl.22:50

Unni: Ja, Zara finner du i Bogstadveien og på Karl Johan. Annema

Skriv en ny kommentar

hits