061008: Vintage queen

"Carrie Bradshaw".Stilikon. Skofetisj. Vintage-dronning. Og en inspirasjonskilde for tusenvis av kvinner gjennom et helt tiår. Mye er skrevet om akkurat det. Jeg har forresten kommet til år 2000 i videorekken - og dette blir jo bare bedre og bedre. Jeg lar meg stadig fascinere av Carrie Bradshaws utallige antrekk - faktisk i enda større grad enn i filmen hvor hun kjører en mye mer eksklusiv (og dyr) stil. Etter min mening fungerer mange av antrekkene fra de tidlige episodene like bra i dag som i 1998. "Carrie" er rå til å mikse eksklusive sko (som hun aldri får nok av) med billigere plagg - og mange av hennes fortryllende kjoler er vintagefunn. Morsomt å høre om noen av dere husker noen av "Carries" antrekk spesielt godt? Her er en liten kavalkade:

(Forresten: Akkurat nå er jeg ganske "pissed" på Mr. Big. Jeg klarer ikke la vær selv om jeg vet at han dukker opp i livet hennes igjen. Mr Big lot altså Carrie gå og forlovet seg med purunge "what´s her name again"?. Hvordan er det mulig? Ble Carrie for sterk og uregjerlig for ham? Valgte han den enkleste veien? Jada, jeg vet! Jeg lever åtte år tilbake i tid... Jeg hadde nok med å føde barn og mestre oppgaven som fersk småbarnsmor den gangen. Men nå skal alle episoder sees! Bedre sent enn aldri er det visst noe som heter. Smil!)

Foto: googlet

carrie102carrie100
Vintagekjole-Carrie.....
satccarrie8satccarrieindonnakaren
Mer vintage-Carrie....
41417941carrie2032satccarrieoscar
Fargerike Carrie....

satccarrie10satccarrie9
Kreative Carrie....
carriesatccarrie2
Pels-Carrie.....(en gjenganger...)
carriebradshaw04carrie3
Bar-mage-Carrie....
carrie1satccarriemarnicoat
Prektige Carrie....
carrie104carrie4
fab5513carrie2
Konservative (og vintage) Carrie....

5 kommentarer

Frøken Detektiv

06.10.2008 kl.10:07

Oooh, jeg digger Carrie. Hun har gjennom tidene (sesongene) hatt på seg utrolig mye fantastisk, og innimellom noe veldig rart. På en eller annen merkelig måte får hun det til å funke, uansett.

Annema

06.10.2008 kl.10:17

Frøken: Smil. Jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Hun er slank som en sylfide og har et nydelig vesen - det hjelper nok litt på veien. Noen ganger stusser jeg også litt over antrekkene hennes - men som du sier - det funker.

Josefin

06.10.2008 kl.10:26

Carrie er og var litt rar, anneledes - mr. Big er uttrolig fasinert og forelsket i akkurat det, men det skremmer han også så han prøver seg på det litt mere klassiske, logiske og mye mere vanlige da han fikk sjangsen, men klarer jo ikke å holde seg unna Carrie alikevel

Kamilla

06.10.2008 kl.22:06

Du har så mye å glede deg til. Den siste sesongen er den aller beste, og fineste og tristeste.. Og klærne... Jeg sier ikke mer :-)

Annema

06.10.2008 kl.22:07

Can´t wait.....løper gjennom episodene.... Smil herfra.

Skriv en ny kommentar

hits