071008: Dagens cravings - paljetter

Jenterkveld. Ut på middag. Ut på byen. Ost og rødvin. Kino. Rusle rundt i New York (snart...). Da tar jeg på meg dette. Hvis jeg bare hadde eidd et slikt paljettskjørt da! Sukk sukk og atter sukk. Jeg ville dresset det kraftig ned med T-shirt eller polo, olajakke eller skinnjakke. Strømpebukser og støvletter. Og et grovt skjerf. Mix og match! Jeg gleder meg til å lete etter skatter som dette i New York. Den som leter finner, vet du!

* Paljettskjørt: Proenza Schouler * Polo: Rick Owens * Lue: H&M * Støvletter: Jimmy Choo * Veske: Marc by Marc Jacobs * Parfyme: Dior Escale à Portofino * Skjerf: Missoni (Klikk deg inn på bildet, så finner du link til hvert enkelt produkt)

4 kommentarer

cammie

07.10.2008 kl.13:17

Jeg har også begynt å småfyse litt på neddressede paljetter, så om jeg ramler over noen i London så kanskje...

Unni

07.10.2008 kl.21:13

Takk for tipset!Har ikke tenkt at paljetter kan kombineres med olaklær. Fint at du gir oss forslag til ny sammensetning av plagg.

Åsa

07.10.2008 kl.21:17

Fantastisk sammensetning!! I love... Beste jeg har sett på lenge, åh vil ha!!!

Annema

08.10.2008 kl.08:58

Cammie: Håper du finner noen fine skatter. Jeg driver å lager en liste over ting jeg skal gjøre i New York - og da er bruktbutikker en del av det. Gleder meg.Unni: Takk for tilbakemelding. Veldig hyggelig.Åsa: Så hyggelig å høre! Jeg kunne gjerne gått kledd som dette! Annema

Skriv en ny kommentar

hits