141008: This weeks inspiration


Et par supermyke smale skinnbukser hadde ikke vært å forrakte. Med en digg T-shirt, en "hverdagsclutch" fra Marc by Marc, en oversized cardigan fra Stella McCartney og et tykt deilig skjerf fra MiuMiu er jeg klar for det meste. Og ikke minst med disse tøffe støvlettene, pistol boots fra Acne....

A pair of soft leather trousers would be great to have in my closet. I would add an oversized T-shirt, a casual clutch from Marc by Marc, this cardigan from Stella McCartney and a biiig cosy scarf from MiuMiu. And not to mention, these Pistol boots from Acne....14 kommentarer

Emelie

14.10.2008 kl.10:04

Kjempefint antrekk! Likte virkelig antrekket ditt fra i går (?) og, med de blanke tightsene og t - skjorten fra Acne. Blir virkelig imponert over alle de lekre antrekkene du viser frem her, og mest av alt at du "orker"! Selv har jeg veldig lett for å slenge på meg første beste genser og jeans i morgenstresset :)

Josefin

14.10.2008 kl.10:18

det med å orke og gidde er veldig viktig - har levd i flere år hvor jeg ikke har giddi og bare har sulla rundt, men nå når jeg tar meg tid og planlegger og virkelig kler på meg blir jeg mye mere våken med en gang, jeg får lyst til å gå ut, gjøre noe - jeg subber ikke rundt med hodet ned, men løfter hodet og virkelig ser meg rundt, jeg SER alt og alle, hva folk har på seg, blir kjent med nye folk etc etc Klær blir et ekstra lite Kick og hjelper i hverdagen, det høres helt tullete ut, men mannen min trodde jeg hadde funnet en annen i fjor, pga at jeg "plutselig" kledd meg og helt tydelig var opptatt av det, NØYT det - fikk en litt annen livs glede av det og derfor også strålte på en helt annen måte. Så om klær kommer fra Hennes eller fra Prada, kan det være med på å øke selvtilitten og livsgleden LITT - selv om det selvsagt ikke er det VIKTIGSTE!!!( sier jeg som sitter her i de klærne som jeg bare slengte på meg i dag tidlig, som ligner veldig på det jeg hadde på meg i går, men jeg føler meg langt fra våken - men det er kun i går og i dag - ikke alle situasjoner er for å kle seg heller:-)Ha en fin dag alle sammen!!!

Josefin

14.10.2008 kl.10:24

nå ser jeg faktisk at jeg går med buksa oppbrettet - jeg bretta opp buksa da jeg tok av meg skoene hjemme i går kveld, for å ikke gå å subbe i buksa barbeint - det er jo absolutt ikke pent i det hele tatt, sånn halvveis gjordt - men enda et tegn på hvor lite viktig det var hvordan jeg kledde på meg i dag:-)

14.10.2008 kl.11:31

Jeg har faktisk opplevd å komme på jobben i siste øyeblikk med strømpebuksa hengende ut av buksebeinet!!Jeg regner med at det blir lagt ut mere på bloppisen etter ryddinga?

Annema

14.10.2008 kl.11:44

Emelie: Tusen takk for det. Jeg hadde vel aldri gjort meg sånn flid hadde det ikke vært for bloggen og dere. Hadde nok slurvet litt mer jeg også. Men nå har jeg kommet inn i en så god rytme pga bloggen. Det har blitt en vane å tenke raskt gjennom hva jeg skal ha på meg. Og mindre tilfeldigheter som råder....Josefin: Jeg liker ikke å gå veldig pyntet til hverdags, men liker derimot å tilføre "noe" ekstra og "udefinerbart" til det hverdagslige. Noe som gjør at man ser bra ut på en litt tilfeldig måte. Skjønner du hva jeg mener da? Det er kanskje det som kalles "stil" (latter)? Vel, det er litt av en kunst og jammen ikke lett. Rett og slett en utfordring. De gangene jeg føler at jeg er akkurat der får jeg en slik følelse som du beskriver. Mannen min påstår at jeg ikke pynter meg for ham....og det har han kanskje litt rett i... Mer latter!Josefin: He-he! Oppbrett er jo trendy. Tenk på det du!Anonym: Smil! Dagens beste kommentar hittil! Det kan jeg virkelig se for meg. Det minner meg om den sommerdagen for lenge lenge siden. Jeg gikk i første gym. Måtte raskt på do før jeg skulle på skolen. Hadde nydelig rosa og kort kjole på meg. For sent på skolen. Sistemann inn og gjennom hele klasserommet. Plassen min var bakerst ved vinduet. "Så fin blomstrete truse du har på deg i dag", sa nabogutten kjekt da jeg hadde satt meg ned. Glemmer det aldri...

Annema

14.10.2008 kl.11:53

...og når det gjelder bloppisen kan det hende det kommer noe. Det kommer i allefall en kaninpels som også legges ut på finn.no. Annema

Josefin

14.10.2008 kl.12:52

nei jeg pynter meg ikke så veldig jeg heller, men da jeg i sommer viste en av mine gode gamle veninner i norge et par sko som jeg hadde med meg - sa hun overasket - MEN hva har skjedd med deg da - du har vært kjedelig joggings så lenge. Jeg er ikke en pyntete person, men bare det at jeg tar på meg første og beste olabuksa, de letteste joggeskoa og ei t-skjorte syns i forhold til når jeg KLER meg, selv om det er i olabukse ( som jeg alltid går i) og den vanlige hvite t-skjorta mi - som regel kommer det fram at det er en tanke bak sammensettinga, selv om jeg heller ikke da er flink til å bytte vesker, og feks bruke smykker.Som sagt mannen i mitt liv stoppet i allefall opp og la merke til forandringen han:-) MEN Annema, mannen din har rett, vi pynter oss jo først og fremst for oss selv!!!

Karen

14.10.2008 kl.15:31

Takk til AnneMa for super blogg med masse inspirasjon. Kan jeg komme med en forespørsel som kanskje er litt på siden i denne tråden ..? Jeg er på jakt etter boblejakke! Min nye vane er å sykle til barnehagen nesten uansett vind og vejr om morgenen ;), så jeg leter etter en jakke ihvertfall tenderer mot å se bittelitt sporty ut. Har aldri vært noe boblejakkemenneske så dette er et mildt sagt uoversiktlig marked for meg:). (Ser også at du er mye i skog og mark med de små, har du også tips til praktiske klær som også er fine, for mamma'n?)

Pimpinette

14.10.2008 kl.15:49

Jeg elsker å pynte meg og prøve å kle meg fint hver dag. Siden jeg er så ung er det ikke mange som kler seg likt som meg, og jeg får ofte merkelige flink når jeg går med høye støvletter, blazere og bluser på skolen. For ikke å snakke om når man går med plagg som lakktights. Men jeg bryr meg ikke. Det er jo en fantastisk følelse å være pent kledd! Likte forresten veldig godt antrekket ditt her. Du har noen veldig bra kombinasjoner og jeg liker hvordan du kombinerer så mange trender og plagg og allikevel klarer å se enkel og klassisk ut!

Christina

14.10.2008 kl.18:19

Jeg har et trix som funker fint om morgenen! Ta på en aldri så liten hatt/keps, en fin jakke/kåpe og bittelite lebestift og fine gummistøvler/støvletter - selv om antrekket i øvrig er joggings! For det første viser ikke beina hvis du har gummistøvler/støvletter og forholdsvis lang jakke/kåpe, og for det andre ser de i barnehagen/skolen bare en flott, fin munn og en kul keps/sixpence - ikke mitt ustelte hår eller mine joggebukser. Ja, dette er dager når jeg ikke skal noe sted direkte etterpå selvfølgelig!

hanne

14.10.2008 kl.18:36

Karen: jeg kjøpte en North Face dunjakke i fjor, innsvinget i livet og som tåler regn/snø/Whatever. Den er superfeminin, og de hadde den i sort og brun i fjor. Brukte den utrolig mye på sure dager. Og den er lekker, så jeg føler meg snasen selv i ruskevær og i boblejakke.

Janicke

14.10.2008 kl.19:11

Hei For en fantastisk pels du hadde lagt ut på Finn,du var jo nydelig i den!! Blir den lite brukt egentlig? Kanin slipper vel noe hår tror jeg..

Annema

14.10.2008 kl.21:05

Josefin: Det har du nok helt rett i! Karen: Tusen takk. Hyggelig å høre! Jeg er faktisk også på jakt etter en dunjakke. Det var jeg i fjor høst også, men det ble ikke noe "utbytte". Jeg fant aldri den jeg virkelig hadde lyst på, så da valgte jeg å vente... Jeg har sett på Bergans sine. De er helt ok, og de har en modell som er ganske feminin. Grei pris tror jeg også. North Face siklet jeg på i fjor høst, i en herlig rødfarge. Men den ble for dyr og var utsolgt før jeg fikk bestemt meg. Ser at Hanne under her også anbefaler en feminin North Face modell. Jeg skal si fra hvis jeg ser noe mer. Jeg er jo som sagt litt på utkikk selv.Pimpinette: Takk for tilbakemelding! Stå på du - og fortsett med å være deg selv. Du tør å stå frem i mengden, det liker jeg! Christina: Glimrende tips! Jeg skal prøve!Hanne: TAkk for tips, tipper jeg liker den jeg også...siklet som sagt etter en rød North Face jakke i fjor høst..Janicke: Smil. Ja, den er fin. Men den er ikke meg. Jeg har tatt den på mange ganger, og like fort av igjen. Jeg får ikke til dette med pels, og det er kanskje like greitt.

Karen

14.10.2008 kl.22:32

Tusen takk til både Hanne og Annema for tips! North Face skal sjekkes:)

Skriv en ny kommentar

hits