301008: Challenge...

Utfordringen kommer fra Camilla. Her er mine svar:

1. Hvor trener du? Jeg trener ganske variert. Styrketrening og dans på Elixia og tennis med venninner. Var aktiv hådballspiller til jeg var 26 år, så trening har vært en viktig del av mitt liv siden jeg var liten. Føler meg ikke vel uten trening. Og det har jeg etterhvert måttet ta hensyn til. Er også ganske kompetetiv - derfor er tennis et herlig tilskudd til annen trening.
2. Hvilken Ben&Jerrys is er din favoritt? Ingen! Aldri smakt det! Jeg er nok helst den som koser meg med snacks - gjerne med dipp! Nøttekubbe er min favorittsjokolade. Mmmmm. Karamell i midten. Prøver å unngå å ha disse tingene i skapet, for da blir det bare snoking. Klarer ikke holde fingrene unna... 
3. Hva liker du best å trene? Som nevnt liker jeg variert trening. Klarer meg ikke uten hard styrketrening et par dager i uka. Sper på med dans for å skjerpe konsentrasjonen og utfordre koordinasjonen min. Og tennis for å tilfredsstille min kompetitive side. Hadde planer om å begynne å løpe, men har vel nesten gitt opp det. Får ikke tid heller.
4. Favorittprogram/serie på tv? Akkurat nå er det Sex & the City på DVD. Ser eller veldig lite TV. Noen få unntak: fredager ser jeg TV med ungene (fredagskos) og mandager er jeg innom Top Model og alt det andre som går der hvis jeg har tid. Men bloggen min tar jo mye tid. Alt for dere!
5. Hva er din favorittby i Europa og hvorfor? Foreløpig helt klart Roma. Herlig med kort avstand til alle severdighetene. En spesiell atmosfære. Nesten magisk å vandre i gatene der. Romantikk. God mat og drikke. Drømmer om å ta med mannen min dit. Han har ennå ikke vært der. Forøvrig mange flotte byer jeg ennå ikke har opplevd. Praha står blant annet på ønskelisten.
6. Hva så du sist på kino? Det må ha vært Sex and the City, The Movie. Eller var det Alvin og Gjengen med barna mine? Går altfor lite på kino desverre....
7. Hva er ditt favorittprodukt på badet? Jeg har flere. Hårproduktene fra Redken. Polishing Peel (peelingprodukt) fra NuSkin. 180 Face Wash (renseprodukt) fra NuSkin. Og min parfyme Palazzo.
8. Vin eller øl? Vin. Øl er bare volmfyll for meg.
9. Er du redd for finanskrisen? Ikke redd. Men betenkt for hvordan dette skal ende. For min egen del merker jeg det mest på min egen holdning. Det føles ikke bra å bruke for mye penger akkurat nå. Har blant annet justert ned mine ambisjoner ifm New York-turen. Det blir bare kvalmt og veldig feil å gå helt bananas der borte.
10. Hvilken bok leste du sist? Stieg Larssons trilogi. Har ikke kommet i gang med noe nytt etter det. Skal ut og kjøpe et par fotobøker nå, så det blir mine neste bokprosjekter (faglitteratur....zzzz). Kom gjerne med tips!?

Utfordrer Ragna, Søstrene Ljungren og Ingvild Telle.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits