291008: Oh Carrie...

Nå er det en stund siden jeg så Sex and the City på DVD. Det har rett og slett vært for travelt. Men akkurat nå har jeg tenkt å slenge meg på sofaen og få med meg et par episoder. Sist episode jeg så flyttet Aidan ut. Ble litt lei meg må jeg innrømme, men ingen tårer. Æresord. "Kliss" kaller mannen min det for!  Vel - her er Carrie - ehh jeg mener Sarah - i en praktfull kort Chanel jakke. Jeg elsker de duse fargetonene. Og nokså kreativt med knestrømper under strømpebuksene. Ny trend? Eller er strømpene rett og slett tofarget? Nå ble jeg litt nysgjerrig må jeg innrømme....

It´s quite a while since I last saw Sex and the City (DVD). Last episode Aidan moved out. Well - here is Carrie - ehh I mean Sarah - in a magnificent short Chanel jacket. 


obj12 obj13 
Foto: Fra Henne

5 kommentarer

Emelie

29.10.2008 kl.22:51

De er tofargede! Eller egentlig er det samme strømpebukse som er forsterket under knærne. Kommer fra S/S 09 - kolleksjonen til Chanel.

Marta

29.10.2008 kl.23:31

Nå fikk jeg lyst til å se filmen igjen, selv om jeg allerede har sett den sånn sju ganger ^^

Christine

30.10.2008 kl.11:34

Jeg så alle sesongene i sommer. Skulle ønske jeg ikke hadde gjort det, sånn at jeg kunne sett dem nå.

Mette

30.10.2008 kl.13:57

Jeg så faktisk filmen (som gikk på kino) for andre gang på lørdag.Jeg hadde kjøpt dvd´en og var spent på om min kjære likte den. Hehe, som forventet digget han den veldig og syns spesielt Samantha var råkul (også som forventet - hehe). Til tross for at han var stuptrøtt fra jobbreise så satt han lys våken filmen igjennom (mye latter). Bare tull at den bare er for damer (smil).

Annema

31.10.2008 kl.08:09

Emelie: Tøffe!Marta: Se den igjen....smil.Christine: Ja, ikke sant. Jeg har mye å se frem til jeg da...Mette: Jeg må nok skaffe meg filmen jeg også og lenke fast mannen min i sofaen. Tror faktisk han vil like den, og kanskje riste litt på hodet. Latter...

Skriv en ny kommentar

hits