121108: Paljetter hos BikBok...

God morgen til dere alle. Et lite tips herfra før jeg starter dagen (for den som ikke er lei av å høre om paljetter):

Jeg gikk forbi en BikBok-butikk her om dagen - idet de hang opp sin "paljettkolleksjon". Ganske så fine paljettkjoler i enkel design. Den ene kjolen lignet litt på strukturen på denne jakken (fra Une fille comme moi). De andre hadde mindre paljetter - enklere design - og fantes både i sort og sølv. Jeg likte den siste kjolen best. Jeg klarte forresten ikke la vær å ta med meg en paljett-topp i sølv (kr 299,-). Helt spesiell fordi den hadde en grå bomullssinglet over. Superfin under en dressjakke eller olajakke. Og til jeans. Bilder kommer! Jeg skal på "Cleavage & Pogonotrophy Party" (!!!!!) på lørdag, så da burde jeg egentlig slå til med kjolen også - og kombinere den med et par mørke tykke strømpebukser under. Og hæler selvsagt. Det virker som dette er et party hvor "alt-er-lov" - så da kan dere gjette på hvor gammel jubilanten er og hvilket kjønn...latter! 

I dag skal jeg møte freelancefotografen jeg har fått anledning til å jobbe sammen med. Hun skal ta portrettfotografier for et ukeblad, så det gleder jeg meg til. Har masse å lære av henne. Og senere i dag skal jeg på siste del av Photoshop-kurset. Full rapport om det kommer etterhvert. 

Ha en strålende dag!
jade
Foto: Une fille comme moi
Stikkord:

12 kommentarer

Mona

12.11.2008 kl.10:16

Kan jeg spørre hvor du tar kurs i Photoshop? Og er du fornøyd? Er på jakt etter slikt kurs selv.

JUNE SUNDET ;*

12.11.2008 kl.11:42

Paljetter er så fint det :)

Josefin

12.11.2008 kl.11:46

gleder meg sånn å høre ( og se) mere fra kursinga de og læringa av en proff. - ordentlig gøy at du gjør noe med drømmene dine!!!Jeg meldte meg faktisk arbeidsledig forige fredag - ikke det at jeg har krav på arbeidsledighets trygd, men jeg får da mulighet til å følge de gratise kursene - og hvorfor jeg meldte meg arbeidsledig nå, var at jeg fikk høre om et kurs i grafisk design på torsdags kveldenDette viker jo litt vekk fra hva jeg er utdannet som, men samtidig er det så paralelt at jeg tror det vil bli veldig interesangt - det er et kurs på 5 mnd fra 8 til 14 - og da inkludert 200 timer med praksis. Både gleder og gruer meg - å komme seg opp før resten av gjengen har jeg prøvd før og det kan være litt godt å slippe ansvaret på morningene - men det å ha en "låst" dag er det lenge siden jeg har hatt. MEN vi får se hva det er og hva det innebærer og hva det fører med seg!!Men en ting er sikkert Annema, vi er aldri for gamle til å begynne på en ny vei, er vi vel:-)

Begynn å tjen!

12.11.2008 kl.13:07

Nå kan du tjene poeng og "kjøpe" deg ting ved å bruke poengene du får! :)Trykk bare der det står: Begynn å tjen! så får du kommet inn på siden og registrert deg. Det er selvfølgelig helt gratis! :-)

bente

12.11.2008 kl.13:09

Jeg er også litt nysgjerrig på hvor du tar kurs i Photoshop. Jeg kunne helt klart hatt godt av et ;)Jeg ønsker å starte en debatt omkring temaet pelsdyroppdrett på bloggen min. Jeg håper du vil være med å si din mening: er det helt greit så lenge lover og regler blir fulgt, eller er det dyremishandling?http://icefeather.blogg.no/1226415309_pelsdyroppdrett__si_d.htmlHilsen Bente =)

Annema

12.11.2008 kl.14:28

Mona: Jeg går et Basic-kurs hos Interfoto på Høvik. Foreløpig veldig fornøyd, ja. De har flere kurs på dagtid og kveldstid. De har blant annet et grundigere kurs som heter Trinn 1 og Trinn 2. Basickurset er en strippet versjon av Trinn 1. Det vil si at man går rett på kjernen i Photoshop og du lærer de aller viktigste teknikkene for å for å editere digitale bilder. Fokus er å øke kvaliteten på bildene dine. Du lærer verktøy som layers, curves, masking, levels og retusjering. Etter dette kurset må jeg terpe litt på det jeg har lært - og evt vurdere om jeg trenger noe mer. Interfoto har forøvrig mange andre morsomme kurs som jeg vurderer (bl.a. lyssetting og sort-/hvitt-fotografering).June: Enig, har litt dilla...Josefin: Så hyggelig da. Foto-opptaket i dag var for Tara. Veldig hyggelig og ganske lærerikt. Jeg får jo virkelig se hvordan en freelance fotograf jobber. Jeg håper at jeg etterhvert kan bli til litt hjelp også. Spesielt nå som jeg lærer meg mer om Photoshop. I morgen skal jeg møte henne å gå gjennom bildene hun tok i dag. Sånn sett får jeg oppleve hele prosessen. Så spennende at du skal på kurs da! Grafisk design høres jo helt supert ut, synes jeg i allefall! Det er jo litt den retningen jeg også går mot. Jeg skjønner følelsen av å "miste fleksibiliteten" - den kjenner jeg også veldig på om dagen. Jeg er vant til å styre dagen helt selv. Sånn sett passer det meg utmerket å jobbe som jeg gjør nå. Jeg møter henne når det passer sånn, også får jeg øke tempoet etterhvert. Alle muligheter står åpne, ikke sant? Og vi har jo litt erfaring i sekken etterhvert også. Lykke til på kurset! (Si meg - har du flyttet hjem?)

Maria Meland

12.11.2008 kl.15:29

Digger bikbok's paljettkolleksjon jeg!Kjempe bra blogg du har forresten:-)http://mariameland.blogg.no

Sio

12.11.2008 kl.16:20

Har du bilde av toppen du kjøpte?

Josefin

12.11.2008 kl.16:36

å nei da Annema har ikke flyttet hjem - jeg bor jo hjemme:-)

Annema

12.11.2008 kl.22:33

Er det ikke den Josefin som bor i Spania? Hmm...nå ble jeg litt usikker her....

Josefin

12.11.2008 kl.23:31

Jo, Annema jeg er den Josefin som bor i Spania, men selv om jeg reiser hjem til Norge, bor jeg jo hjemme hos meg selv i Spania også;-)

Annema

13.11.2008 kl.21:07

Josefin: Smil! Så det er i Spania du begynner på kurs? Jeg trodde det var NAV... Latter. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

hits