131108: Inspiration...

Jeg rakk ikke innom H&M i dag, gjorde noen av dere? Jeg hadde ikke nubbesjans! Penger spart, selv om jeg gjerne skulle hatt tak i det skjerfet! Jeg har lest på andre blogger at akkurat skjerfet var det første som forsvant noen minutter over ti. Jeg har forresten observert at H&M´s trendbutikker har mye fint nå. De har blant annet et nydelig skjørt i pudderfarge (som toppen på bildet). Veldig ballerina, men så er jo jeg ekstremt svakt for sånt....
På tide med et nytt inspirasjonsbilde. Og som vanlig prøver jeg å inspirere dere til å blande det søte med det røffe...

ilike by Annema

12 kommentarer

Christina

13.11.2008 kl.21:32

Jeg var innom etter lunsj og plukket med meg en kort, blå ulljakke og skjørt. Må prøve det litt bedre her hjemme, men jeg tror det blir ok. Sjerfet så jeg ikke...

vesla

13.11.2008 kl.21:46

Kjempefin blogg, du inspirerer! :) Jobber du som fotograf? Fine bilder... hvis ikke, hva jobber du med? :) Nysgjerrig jeg... :)

Reidun

13.11.2008 kl.22:10

Hei!Du setter sammen flotte antrekk..Likte godt den strikkejakka!Den kunne jeg tenkt meg..Ja det er tøft å blande det søte med det tøffe og man skal nok ikke være så redd for å prøve det. Jeg har vært på bloggen flere ganger i dag.....og så endelig var du på plass.Kommer hjem etter jobb så hygger jeg meg med bloggen din...den er flott!

Annema

13.11.2008 kl.22:53

Christina: Høres bra ut. Og skjerfet forsvant nok tidlig. Greitt nok.Vesla: Så hyggelig å høre. Nei, jeg er ikke fotograf. Men jeg er interessert i å lære så mye som mulig og jobber deltid som assistent for en freelancefotograf. Utover det er jeg mamma og blogger.Reidun: Takk skal du. Enig, den jakka var fin. Det ante meg at noen ville savne innleggene mine i dag tidlig siden jeg ikke rakk å legge ut noe. Litt travlere dager nå. Ha det fint, vi snakkes.

Hanne

14.11.2008 kl.00:12

HM trend-hvor finns de ? og hvordan finner man ut hvor de finnes ? Det er jo der jeg syns det ser ut som de fine tingene med kvalitet er, men når jeg er på HM finner jeg det ikke. Noen tips til hvordan man kan finne utav det? Akkurat nå AnneMA skulle jeg ønske du var min venninne og at du var her i Bergen for jeg skal på fest/ball på lørdag og hva skal jeg ha på meg....det eneste jeg har er sko! haha

ingunn

14.11.2008 kl.00:23

søtt blanda med føft er tøft!

Unni

14.11.2008 kl.07:52

De hadde ikke kolleksjonen i HM her jeg bor.

Og altfor sent oppdaget jeg på nettet hvilke butikker som fører kolleksjonen. I tilegg kan man kjøpe på nettubikken.

Men, i dag morges, var selvsagt det jeg kunne tenke meg utsolgt (skjerf, cardigan, vekse, trenchcoat,

bluse, bl.a.).

Jeg skulle nok ha sittet opp til over midtnatt (nettbutikken åpnet visst da), og ikke lagt meg kl. 22.Men, som du skriver AnneMa, - i trendavdelingen er det mye fint. Et annet skjørt er et svart utsvingt skjørt m/pudderfarget blondekant nederst, halvhøyt liv og belte. Riktig lekkert.

Annema

14.11.2008 kl.08:15

Hanne: De finnes på Oslo City, Karl Johan og Majorstua. De jeg vet om i allefall. Smil, skulle gjerne vært din venninne og hjulpet deg. Har du vurdert paljettkjolen hos BikBok med en sort smokingjakke utenpå, et par litt tykkere sorte strømpebukser (eks 40 denier) og høye hæler pluss en enkel clutchveske? Lykke til i allefall.Ingunn: EnigUnni: Så synd. Jeg visste jo at nettbutikken åpnet rundt midnatt, men tenkte ikke på det. Glemte det rett og slett bort. Jeg så ikke det skjørtet du nevner, men jeg så et annet smalt sort med høyt liv og med glidelås helt ned. Veldig Alexander Wang.

Cathrine

14.11.2008 kl.09:12

Jeg ventet til kl. 23.59 og bestilte alt jeg hadde lyst på via www.hm.com. I dag tidlig var mye utsolgt, men det er fortsatt en del igjen så vidt jeg kan se. Jeg fikk med meg skjerfet, cardigan, trenchcoaten og en dress til gubben. Nå er jeg veldig fornøyd (og en smule fattigere).

Sio

14.11.2008 kl.10:30

Å, jeg liker alt på denne! Tror selv jeg hadde kunnet bruke pudderrosa under mørkegrå jakke.Lekkert!

Ellis

15.11.2008 kl.15:59

Hei Annema.Ser du har satt sammen et antrekk med en sort skinnbukse. Veldig stilig...men på meg selv? Trenger noen råd nå før festlighetene starter. Kan en trebarnsmor,på 46,1,75 høy, iføre seg La Redoutes skinnbukse i klassisk fasong, str. 42 (som jeg har hengende i skapet..utrolig behagelig) Eller er det "toget gått??" Noen tips til overdel???

Aurora Elisabeth

16.11.2008 kl.20:17

Jeg digga de skoa skikkelig;)

Skriv en ny kommentar

hits