171108: Good morning!

Litt sent å si det kanskje. Men jeg har altså sovet og sovet og sovet. Søvn er god medisin, er det ikke? Jeg føler meg i allefall piggere enn på flere dager. I morgen er jeg up-and-running igjen, det er jeg nokså sikker på. Det er vel minstejenta mi som har smittet meg, for jeg pleier aldri å være slått ut. Veeeeldig sjelden i allefall. Så får vi krysse fingrene og håpe at ingen andre dukker under. Jeg reiser til New York om en ukes tid - og da er det viktig (for meg...) at alle er friske og raske.

Det har gått unna en del SATC-episoder på sengekanten denne helgen. Nokså fornøyelige avbrudd innimellom sovingen. For de av dere som vet hva jeg snakker om, omtrent her er jeg nå: Berger har slått opp på gul post-it-lap (den dritten!) med beskjeden "I´m sorry. I can´t. Don´t hate me." Aidan har fått baby med en annen (kommer ikke over ham jeg....). Charlotte har giftet seg med sin jødiske drømmeprins (som absolutt ikke var noen drømmeprins i utgangspunktet). Og Carrie er blitt frastålet sine Manolos. Når det gjelder menn er hun mer forsiktig enn noen gang. Hun går vel egentlig bare og venter på Mr. Big, uten at hun vet det selv. Her er post-it-scenen og hennes litt stressa møte med Bergers venner rett etter post-it-lapp-episoden:

4 kommentarer

Trine

17.11.2008 kl.14:40

Haha, jeg kjenner igjen den helgeaktiviteten der, det er lite annet som hjelper mot dårlig form slik som SATC:)Jeg er nettopp ferdig med skoboksen nå (for sikkert 6 gang), men føler meg litt inspirert til å begynne på nytt igjen. Jeg liker de gamle episodene så godt!God bedring!

Annema

17.11.2008 kl.14:43

Trine: Smil. Jeg synes de siste DVD-ene har vært knallbra. Lover godt! Annema

Strikkelaura

17.11.2008 kl.17:18

Hehe, du kommer til å bli skuffa når du ser gaten Carrie ble fratsjålet sine Maonolos....

Annema

17.11.2008 kl.18:54

Strikkelaura: Jeg vet hvilken scene du viser til, husker den. Var ikke det en eller annen bakgate? Den scenen jeg så i går var da hun var på babybesøk og nokså ufrivillig måtte ta av seg skoene....og da hun skulle gå var de vekk. Remember? Annema

Skriv en ny kommentar

hits