181108: Underholdning på flyturen....?

Siste Costume er i allefall i boks (fint cover, forresten!). Jeg har tenkt å "spare" bladet til flyturen. Men jeg klarte ikke la vær og bla fort-fort gjennom. Bet meg merke i en sexy liten stroppeløs skinnsak fra Cubus. Nice, men desverre ikke min stil (jeg må ha stropper mot tyngdekraften...). Flyturen ja! Nedi veska mi ligger forhåpentligvis et ulest Costume og en god bok. Kom gjerne med boktips. Noe som passer fint til en 8 timers flytur over Atlanteren......

Jeg har forøvrig funnet ut at det er Thanksgiving dagen etter vi ankommer New York. Jeg har inntrykk av at Thanksgiving er mer hellig enn julaften - så denne dagen må nok bli den store turistdagen for oss. Kom gjerne med tips til oss om hva som kan være fint å gjøre i New York på en dag som dette (mye er stengt...). De er forresten heldig de jentene som reiser sammen med meg. Jeg har laget et nokså detaljert program for turen, reservert bord på flere flotte restauranter (middag og lunsj), bestilt teaterbilletter og SATC-Tour, lagt inn turistattraksjoner og listet opp butikker som må besøkes osv. Typisk meg.....detaljfreak!
costume costume1
Stikkord:

21 kommentarer

Trine

18.11.2008 kl.10:37

Oi, det høres ut som en kjempetur!Venninnene dine er heldige!Det er vel ikke plass til flere på denne turen din..? :P

Frida

18.11.2008 kl.12:37

Vad mysigt med New York, jag vill också åka dit ;)

Strikkelaura

18.11.2008 kl.12:54

Så du Top Model i går? Location de brukte var rett på utsiden av Pastis, den resturanten jeg har anbefalt deg i Meatpacking district (som fotograf Bjørn omtalte som det hotteste stedet i NY nå). De rød markisene du så i bakgrunnen.Flyturen vår tok bare 6 timer, reiste over Island. Så det gikk veldig fort, bare litt lengre enn en syden tur. Hadde med meg en bok, kryssord og iPod. Ellers hadde vi mange filmer og velge i mellom. Så jeg så film på turen ned...(TV i sete forann!)

Johanne

18.11.2008 kl.12:57

Åhh, bare les alle shopoholicerbøkene:D perfekt til neeeew york, oG til flyet>:D

Heidi N.S.

18.11.2008 kl.12:59

Så var det tid for dagens lille kosestund med bloggen din. Ferdig med dagens trengingsøkt, solen skinner og latte i koppen. Det er hverdags luksus for meg. Lite tips til turen din; sjekk temp! Da jeg var i NY 2. nyttårsdag for to år siden, var det 20 varme grader! Det var varmt for damene som hadde pels:)

barbro

18.11.2008 kl.13:15

heldige, heldige du som skal til New York! Du må jo lese noe som er lett relatert til byen da . jeg tenker kanskje The Devil wears Prada eller The catcher in the rye. uansett - en pocketbok som du bare kan legge igjen et eller annet sted. Eller -kjøp en god New York avis på lørdag og ta den med på flyet og les om ukens tilbud / aktiviteter.

Mette

18.11.2008 kl.14:50

Jepp, vi er råheldige vi som skal reise sammen med deg!Takket være deg har jeg har aldri før vært bedre forberedt på en ferie og gleder meg enormt.I dag har du til og med hjulpet meg å planlegge kofferten.Verdens beste venninne er du!Lover å passe godt på deg og gjøre mitt for at dette skal bli en fantastisk tur.Bare en uke igjen.Jippi!!!!

Therese

18.11.2008 kl.14:59

Jeg er grønn av misunnelse kjenner jeg. Du aner ikke hvor fantastisk NY er! Gled deg over hvert minutt du har der!!!Boktips: Noe lettlest som "Shopalicbøkene", "The devil wears Prada"

eller "Everyone worth knowing" av samme forfatter. Ellers er bøkene til svenske Denise Rudberg glimrende ferielitteratur, passe lesttlest og glamorøst.Ha en kjempefin tur!!!

Toa

18.11.2008 kl.16:14

Hva med Manhattan skrevet av Torgrim Eggen?En slags reiseskildring delt inn i selvstendige kapitler. Selvopplevd ispedd historiske fakta. Ganske så interessant:)

natasja

18.11.2008 kl.17:38

Manhattan av Torgrim Eggen- definitivt!!! Han skriver helt fantastisk:)

Reidun

18.11.2008 kl.18:47

Tips til lesestoff til turen er : venninnen, prinsen og str.37 av Denise Rudberg, Ser andre har foreslått henne og. Morsomme og lettleste..Du må jo være en super venninne og reiseguide som har planlagt alt så godt!!Tenker dere for noen flotte dager med masse opplevelser..Ha en kjempefin tur og kos deg!

JUNE SUNDET

18.11.2008 kl.20:23

Jeg har så lysst å abonere på costume! God tur. Du er heldig, misunner deg!

Annema

18.11.2008 kl.21:58

Trine: Smil. Jo, kanskje. Jeg reiser jo med tom koffert bortover!Frida: Og gjett om jeg gleder meg! Tror det nesten ikke...Strikkelaura: Yes, det så jeg. Og hos Pastis har jeg bestilt bord for lenge siden (ref. ditt tips). I tillegg har jeg bestilt bord på Nobu (lunsj en av dagene) og Budda Bar m.flere. Takk for i-podtips, det må jeg huske. Og film er jo toppers!Johanne: Hmm, må sjekke ut de bøkene.Heidi: Det skal jeg gjøre, sikkert lurt. Siste rapport var at det var veldig kaldt der borte, men det kan jo snu. Så fint at du koser deg med bloggen. Litt slapp innsats fra meg i det siste, men jeg er på vei tilbake...Barbro: NewYork-avis var bra tips. Og bøkene er notert, jeg sjekker ut!Mette: SMil, du er nå søt du. Håper du blir fornøyd nå da! Gleder meg! Kunne ikke hatt bedre reisevenninner!Therese: TAkk for tips! Så snille dere er! Jeg sjekker ut! Boks skal bli!Toa: Hm, hørtes interessant ut. Må sjekke. Takk for bra tips!Natasja: Skjønner at dette er noe jeg må sjekke ut ja!Reidun: Åhh, ja - jeg gleder meg sånn. Pakkingen går greitt denne gangen. Skal pakke minst mulig. Bare sørge for noe varmt, skotøy og et par antrekk. Thats it. Må jo ha plass til julegaver og litt-av-hvert som står på ønskelisten.June: Jeg har også tenkt den tanken, lønner seg sikkert.... Takk for hilsen. Hilsen annema

Hanne

19.11.2008 kl.00:33

jeg har ikke vært i NY enda. Men det står langt opp på lista mi. Når dere skal være der så "kort tid" så er det smart å ha planlagt litt sånn som dere/du har gjort ellers blir det fort bare vas med mange damer på tur. Mine lengste reiser har tatt 36 /46 timer, så disse 8 -tja, på flyet er det ofte både musikk og film så sånn sett trenger du ikke ta med deg musikk hvis ikke du skal bruke IPoden når du er der. Kommer an på flyselskapet hvor bra utvalg du får, men som regel er det masse musikk å velge i. Jeg syns alltid at tida flyr på sånne turer. Disse flyvertinnene skal jo varte opp litt også :.) så kunsten er vel egentlig å få sove litt avh av når klokka dere lander så dere ikke er trøtte og kvalme når dere kommer frem. Dermed kjempesmart med "program" for da er det ikke så mye å vurdere. Ellers ville jeg ha shoppa lesestoff på flyplassen, NYTimes, Vogue (britisk utg) og no mer rekker du ikke vil jeg tro. Tenk på flyturen som en kort tur-og den blir det. Og- ørepropper og øyemaske er et must. og en fuktighetskrem.

Håper du får en flott tur !Gleder meg til å lese om turen din! Også er jeg litt spent på hva du syns om shoppingen.

Taja

19.11.2008 kl.00:41

det er faktisk stropper på skinnsaken.det er bare valgfritt om du vil ha de på eller ikke.for vennina mi prøvde den nemlig tidligere.

Hanne

19.11.2008 kl.00:55

Hvis du er på Sephora , så kan jeg anbefale å sjekke ut sminke fra Givenchy, det er den sminken jeg har som holder seg absolutt lengst og som er lettest å legge, og som har lekre farger. De sminker deg gratis også. Min favoritt .

Hedda

19.11.2008 kl.09:36

Manhattan ses best fra vannet, anbefaler hett en båttur rundt øya rett før solnedgang slik at man får se skyline før og etter mørkets frambrudd, tar ca. to timer. Et godt alternativ er en reise tur/ retur med Staten Island Ferry, også rett før solnedgang. Mye bra folkeliv ombord på fergen, utsikt til Statue of Liberty og flott blikk på Manhattan fra sjøen.

Therese

19.11.2008 kl.12:43

Hei Annema. Må bare gi deg noen sminketips:Om dere stikker innom Sephora, kan du jo sjekke ut sminken fra Stila som ble nevnt tidligere i høst da du la inn et innlegg om sminkefavoritter. Stila fås som sagt ikke kjøpt i Skandinavia, men de har det på Sephora i NY. Jeg kjøpte den øyeskyggen Delirium anbefalte (Kitten) fra Stila og den er utrolig fin til hverdags. Sjekk også ut MAC på Gardermoen. Elsker lipglossen deres - "Lipgelee" i den aller mørkeste fargen de har (husker ikke hva den heter, og den er ikke så farlig mørk som den ser ut som altså).

barbro

19.11.2008 kl.13:28

Jeg kom på en ting til - en

fin liten notisbok så du kan skrive opp saker og ting du plutselig kommer på, eller inspirasjon fra blader /bok. De veier ikke så mye, og er kjekke å ha i veska når dere skal Manhattan rundt

Annema

19.11.2008 kl.20:57

Hanne: Takk for tips! Og tiden går nok fort - vi skal jo planlegge litt sammen - og glede oss innimellom spising, lesing og filmer... Chemicals: Aha, så bra! Hanne: Takk for tips - det tar jeg med meg! Lager liste, vettu...Hedda: Det var en av de tingene som stod på programmet, men som må vike første gangen. Tiden strekker ikke til. Men jeg må jo tilbake - kanskje med kjæresten? Og da er jo sånne båtturer koselige?Therese: Takk for at du minner meg på det - hadde gått i glemmeboka mi. MAC skal også sjekkes ut! TAKK!Barbro: Jepp - det har jeg faktisk tenkt på allerede. MÅ jo skrive ned hva jeg gjør, så jeg kan blogge om det enten der borte eller når jeg kommer hjem! Og kamera er selvsagt alltid med!

Hanne

20.11.2008 kl.21:48

Moleskin New York må jo være ypperlig, med kart og notatsider og plass til egne notater slik at du lager deg din egen lille reisehåndbok .

Skriv en ny kommentar

hits