181108: Personal-stylist-moro

boutiquephoto2Jeg hadde mitt første "hobby-stylist"-oppdrag i går. Jeg tør faktisk å kalle det for det! Det var utrolig gøy. Jeg har en venninne som har mye fint i skapet, men som likevel føler seg ganske låst når hun står der og skal kle seg om morgenen. Dermed ender hun opp med å gå i mye av det samme hver dag. Noen som kjenner seg igjen? En velkjent liten utfordring, tror jeg. Så da hoppet jeg i det - og tok en gjennomgang i skapet hennes. Etter to timer tror og håper jeg at hun fikk noen a-ha-opplevelser og ideer om hvordan hun bedre kan kombinere det hun har fra før. Tenke litt nytt. Gjøre alt det fine litt mer casualt - dra det hele litt ned for ikke å bli for pyntet osv. Fin og chic ble hun i allefall. Og det er ikke mye nytt hun trenger å supplere med. Så får vi se om hun klarer å gjennomføre det i praksis? Jeg forventer i allefall å se henne bruke flere av de flotte klærne sine fremover (smil)!?

Foto: Googlet

16 kommentarer

cecilia coppola

19.11.2008 kl.10:05

Det hørtes gøy ut! :)

vesla

19.11.2008 kl.10:26

Så moro!!! Dette er noe jeg kunne ha tenkt meg også.. har skapet fult, men bruker stort sett det samme hele tiden... Rart det der. Du har ikke tatt noen bilder av antrekkene? Hva som passer sammen etc? Vi er mange som trenger inspirasjon! :)

Hedda

19.11.2008 kl.10:33

Venninner som deg er gull verdt! Har selv en venninne som virkelig koser seg med å kle meg opp å sminke meg og det gir meg en skikkelig boost og oss begge artige stunder!:)

Hanne

19.11.2008 kl.11:05

Du er hjertelig velkommen til meg også :-)

Trine

19.11.2008 kl.11:37

Hehe, det er gøy å hjelpe-shoppe litt i andres klesskap!Jeg har masse fine ideer inne i hodet mitt om antrekk og stiler og alt som følger med, men jeg er utrolig dårlig til å få det til å fungere på meg selv!Det er mye morsomere å style andre. Jeg er fast stylist for min mor, dvs at jeg blir med på shopping for å finne klær og antrekk som hun aldri ville vurdert selv, og ofte så blir det en og to poser til meg også:D

Ragna

19.11.2008 kl.15:35

Så hyggelig! Du skulle tatt med venninnen din på photo shoot en dag og vist frem noen av de flotte antrekkene til oss :-)

ingunn

19.11.2008 kl.16:15

så gøy :)!

Camilla

19.11.2008 kl.19:37

Så gøy det kunne jeg også tenkt meg å tipse andre om. Jeg elsker jo klær og styling:-)

Marianne

19.11.2008 kl.20:06

Kommer du hjem til meg også :-)

Reidun

19.11.2008 kl.21:10

Kjennner meg litt igjen her ja...kunne godt tenke meg å leid deg for et sånt oppdrag i mitt kleskap!!!Men du skal vite at jeg har blitt veldig inspirert av dine blogger og tips da!Så litt endring har det nå blitt.

Sio

20.11.2008 kl.06:33

Jeg har hatt storopprydning i klesskapet og skal kvitte meg med 3(!)sorte sekker med klær,vesker, belter. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av alt.Ennå har jeg for mye klær og trenger hjelp til å få varierte antrekk.Så du må gjerne komme til meg:-))

Unni

20.11.2008 kl.08:14

Det det var nok veldig moro, og du kunne nok gi mange gode styling tips.Du har iallfall gitt meg mange tips siden jeg begynte å lese bloggen din.Idag har jeg tatt på meg et tynt skjørt, som jeg ellers bare har bruk i vår- og sommerhalvåret, sammen med en grovere cardigan.Jeg hadde aldri funnet på å gå med så tynt skjørt på vinteren hvis ikke du hadde tipset om det.Jeg har foressten en kollega som hadde trengt noen styling tips og gjerne fornyet garderoben med plagg som kler henne.Hvordan skal man antyde noe slik ???

Annema

20.11.2008 kl.10:26

Cecilia: KJempegøy!Vesla: Nei. Jeg tenkte selvsagt på det etterpå, at jeg burde tatt bilder...Hedda: Enig!Hanne: Smil! Kanskje jeg gjør det etterhvert!Trine: Så heldig moren din er.Ragna: God ide! Jeg skal nok få tatt bilder i New York. Hun er med (og kofferten hennes er nesten ferdigpakket etter vår lille runde).Ingunn: Veldig gøy faktisk!Camilla: Ja hvorfor ikke?Marianne: Smil, kanskje jeg tar dere på alvor...etterhvert!Reidun: Så bra. Ingenting er bedre enn det!Sio: KJenner problemet. Greitt å ha oversikten. Føler at jeg har grei oversikt nå etter en del rydderunder.Unni: Så utrolig bra da! Da har du begynt å skjønne det. Når det gjelder din kollega, så er det litt kinkig....faktisk ganske vanskelig. Spørsmålet er om hun overhodet er interessert i å gjøre noe med det? Alle er jo ikke det. Evt kan du tipse om bloggen min?

Vanilla

20.11.2008 kl.15:50

Her kommer en forretningside til deg : Kom hjem til oss, "rydd" i klesskap og style oss, ta bilder og legg på bloggen din. Vi betaler selvfølgelig. Jeg stiller som prøvekanin på timen. Har fulgt med på bloggen din nesten siden starten og du på en måte en god "fjernvenninne". Vi er i samme alder, situasjon og frekventerer mange av de samme stedene...ganske artig egentlig. DIGGER bloggen din

Annema

20.11.2008 kl.18:45

Vanilla: Hm. Det er jo en god ide. Har vært innom tanker som det - men det blir jo litt annerledes når forespørselen kommer fra dere. Jeg skal tenke over det - og kanskje velger jeg meg et par prøvekaniner blant dere! Bor du i Oslo? Annema

Vanilla

23.11.2008 kl.19:36

Digg...et frø er sådd.... Bor i Stor-Oslo, nærmere bestemt Asker/ Nesbru. Kanskje ???

Skriv en ny kommentar

hits