201108: Take it easy....

Julebordtid, jenter (og gutter). Det blir ikke noe klassisk jobb-julebord på meg i år. Men, jeg har jo både deltatt og stått på sidelinjen på mange julebord opp gjennom årene. Og jeg har både observert og delvis opplevd en del av "julebord-fallgrubene" (smil). Det eneste jeg kan si er: "Ta det rolig og sørg for å holde stilen hele festen ut". Og sørg for å våkne opp dagen derpå med god samvittighet. Hyggelig om man husker litt fra festen også, er det ikke? For mange er det desverre en del filtre som fordunster på julebordet - av en eller annen merkelig grunn. Alle sluser åpnes - og alt kan skje. Sånn er tyverr den norske "julebordkulturen". Men for all del - ha det gøy!

Her er forslag til julebordantrekk - i den stilrene og øvre prisklassen tror jeg (jeg har ikke sjekket prisen, jeg bare aner det....). En enkel kjole kan bli utrolig lekker med et lite smykke av en clutch. Jeg har sett "Carrie" slik flere ganger - og det er helt nydelig. Skal forresten få satt sammen noen rimeligere varianter også. Det er bare så morsomt å leke med disse antrekkene!


christmas by Annema

4 kommentarer

Anonym

20.11.2008 kl.19:09

Hei!Bra og inspirerende blogg du har:-) Kan jeg spørre deg hvordan du får så stor størrelse på bildene fra polyvore?? Har prøvd, og mine blir mini mini... Er det en innstilling et sted, som jeg bare IKKE finner?:-)

Annema

20.11.2008 kl.21:41

Hei. Jeg bare drar i bildene - og da øker størrelsen... For å øke størrelsen på hele collagen endrer jeg på størrelsen i html-koden, fra 400 til 450 på høyde og bredde. Annema

Anonym

21.11.2008 kl.13:58

Tusen takk:-) Jeg fikk det til! måtte publisere antrekkene på en annen måte enn jeg har gjort tidligere.Ha en fin helg!

Reidun

21.11.2008 kl.19:25

Likte den kjolen godt...har sansen for det enkle, men som du sier kan man pynte opp med kjeder etc.Skulle gjerne hatt den på julebordet ja...men jeg er fornøyd med det fine svarte skjørtet jeg kjøpte på H&M trend..

Skriv en ny kommentar

hits