041208: Årets julegave til den som har alt...

Dette må da være en av årets fineste og viktigste julegaver? Det er jo ofte et dilemme hvert eneste år; hva gir man til venninnen eller vennen som har alt? Ved å gi en GIVE ME 5-gave gir du samtidig barn i Senegal muligheten til å bli 5 år. Gavene koster kr 175,- og du kan velge mellom fire ulike ting. Nøkkelringen på bildet under er av ståltråd og perler og er håndlaget av unge i townshiper i Sør-Afrika og symboliserer hjertevarme og omtanke. Kjempeflott gave som jeg er sikker på blir satt pris på! Du kan også kjøpe et tøft armbånd i skinn som symboliserer vennskap. Alle gavene er pakket i en eske med Give me 5-merket og en liten brosjyre som forteller om prosjektet og hva pengene går til.  E ME 5-merket og en liten brosjyre som forteller om prosjektet og hva pengene går til.

The Christmas presents for those who have everything. Goes to a good cause also...

lrgnokkelhjerte
Stikkord:

3 kommentarer

Strikkelaura

04.12.2008 kl.11:10

WOW! Jeg hadde ikke fått med meg at dette gikk til barn i Senegal, vi var der tidligere i år. Vi har skaffet oss et fadderbarn der nede som vi betaler skolegangen til (fant oss bokstavelig talt et barn på gata...). De har ikke gratis skole der nede, og skolen koster 1000 kr i året. Ingenting for oss, men veldig mye for de. Så derfor går bare et få tall av Sengegalske/Afrikanske barn på skolen.

Åsa

04.12.2008 kl.13:16

Takk for tipset, har nå bestillt flere julegaver derfra! :) Pst, linken din virket ikke, men jeg fant ut at det var Plan som hadde dem, så jeg fant dem likevel.

Annema

04.12.2008 kl.23:39

Strikkelaura: Så utrolig flott at dere gjør det. Må være en veldig spesiell opplevelse for dere....Åsa: Så bra! Jeg har endret linken.

Skriv en ny kommentar

hits