051208: Julepartytid?

Er det noen der ute som fortsatt sliter med å finne antrekk til julebord eller andre julefester - og har det travelt med å finne noe - eller ikke finner noe i det hele tatt? Da er mitt beste tips å gå for en enkel kjole som ikke ruinerer deg og fres på med tøft tilbehør som for eksempel et lakkbelte, en dekorativ og gjerne stor blomst strategisk plassert i beltet - på vesken eller på brystet, en heftig neglelakk som for eksempel Satin Blue fra Chanel, lange/korte blondehansker, flotte sko (bruk heller penger på sko enn kjole), en lekker liten veske, perler/smykker eller annet blikkfang. Disse kjolene er fra H&M (evt prøv Gina Tricot). Ikke så dumt utgangspunkt, selv om sort gjør at en står i fare for å forsvinne i mengden. Men uansett et sikkert valg - og da er det tilbehøret som er avgjørende. 

Some of you are maybe still looking for the right dress for the upcoming christmas parties? In that case my best tip is to choose a very simple dress
(and cheap like these ones from H&M) and add hot assesoires that makes you stand out from the crowd....


christmas party by Annema

5 kommentarer

Hege

05.12.2008 kl.09:30

Jeg sliter med å finne de rette skoene. Det er alltid noe som er feil. Helen må ikke være for høy, ikke for lav. Skoene må ikke være for "fine" og heller ikke for vanlig . Det blir ofte til at jeg kjøper de billigste skoene som jeg bruker den ene gangen. Kanskje jeg må begynne å tenke litt annerledes. :)

Reidun

05.12.2008 kl.16:44

Helt enig Annema med å legge penger i sko..det betyr alt synes jeg at skoene er flotte...uansett hvilket antrekk man har.skal foresten ha på meg nye sko i kveld på julebordet..svarte lakk med litt høy kraftig hælog strikk over vristen!!!

Guri

05.12.2008 kl.20:49

Lekker neglelakk :)Kan også anbefale OPI sin Russian Navy, kjempefin blåfarge !

Annema

05.12.2008 kl.23:41

Hege: Jeg tror det kan være smart av deg. Hva er det du ønsker å bruke skoene til? Fest? I såfall hadde jeg prioritert og kjøpt noen ordentlige kvalitetssko som du kan i flere år - og heller velge billige kjoler og tilbehør. Du vet vel at jeg anbefaler Chie Mihara? De er både komfortable, finnes i høy og litt lavere hæl og er heller ikke vanlig. De er rett og slett vakre, men har ganske kraftig hæl.Reidun: Sko er alfa og omega. For min del er det også viktig med komfort - siden bena mine ikke makter vonde sko.

Håper kvelden ble vellykket! Hørtes tøft ut.Guri: Enig. Fant fargen du anbefaler, bestiller den neste gang - gikk for OPI France-fargene denne gangen til 5 dollar per stk.

Sofia

06.12.2008 kl.19:22

Takk for tips til antrekk!

Skriv en ny kommentar

hits