111208: New Years Eve....very soon...

Det føles som det er lenge til, men det er jo ikke det. Det er faktisk bare tre uker til nyttårsaften. Vi er som vanlig tregt ute med å invitere eller legge planer. Så foreløpig står kvelden åpen. Vi vurderer alt fra å bli hjemme til å takke ja til et besøk hos venner på fjellet. Fest blir det uansett. Og festantrekk skal på uansett om det er her eller på toppen av et fjell. Som vanlig er jeg ute etter det lille ekstra. Velger du en sort kjole - prøv å tilføre noe som gjør helhetsinntrykket til  noe mer enn bare en sort kjole. Denne kjolen fra H&M er både gøyal og fargerik. Men den er faktisk sort. Tyllet gjør den annerledes. Den smale midjen gjør den veldig feminin. Til denne sorte kjolen er dette mer enn nok i seg selv. Noen som har denne kjolen? Det er forresten fortsatt ikke for sent å komme med dine forslag til festantrekk. Søndag er fristen, dere. Tips: Få hjelp av din kjære til å skape ditt eget ideelle drømmeantrekk for julen eller nyttårsfesten? Hint-hint....

3 weeks left - and it is new years eve. As usual we have problems making a desicion whether to stay home or go to the mountains to visit some friend. It will be a party anyway. And dressing up is an important part of that. If you choose a black dress - try to make it special by adding some fresh details. This H&M dress is fun and colourful - but still feminin. You don´t need more than that for new years eve.

new years eve by Annema

12 kommentarer

Hege

10.12.2008 kl.23:02

Jeg har sett på den selv, den er kjempefin. Men min sterke kroppsdel er ikke midjen, men jeg tror den hadde vært fin til deg!

AnM

11.12.2008 kl.00:02

Åh, nydelig kjole!! Er det fra HM trend? Sett den i noen butikker? Me like- tror den kunne passet meg denne jula..

Åsa

11.12.2008 kl.00:07

FIN!!! Har ikke sett den i Bergen, kan det være hm trend? Det har vi jo ikke her... :/Åh, den fikk jeg kjempelyst på!

kris

11.12.2008 kl.04:28

That would be a hard choice!

I am not a snow person, so I would probably go for staying home.

Annema

11.12.2008 kl.08:10

Jenter, jeg har kun sett den på nettbutikken, så det er neppe trend. Sjekk ut nettet, mulig utsolgt? Annema

11.12.2008 kl.10:31

Hei, jeg har et spørsmål vedr NuSkin Galvanic Spa; Har kjøpt det etter å ha lest dine erfaringer. Brukt det 1-2 ganger pr uke i noen mnd.,Facial gel, pre- og treatment. Ser at huden får en glød og føler meg pigg etter bruk. Men jeg har i løpet av brukstiden fått oftere små kviser, overalt i ansiktet som jeg ellers ikke har hatt dem, ikke så mange selvfølgelig bare føles sånn. Har ikke problemhud, men lurer på om dette har noen med behandlingen å gjøre. Kanskje tar jeg apparatet for hardt/sakte/fort over huden? Kanskje har det ikke noe i det hele tatt med behandlingen å gjøre, jeg vet ikke. Har du noen kommentarer til dette? Takker for en kjempefin blogg som jeg følger daglig, veldig flotte "reportasjer" fra New York.

Eva

11.12.2008 kl.10:31

Jeg tror at den er utsolgt for lenge siden.

Clara

11.12.2008 kl.13:44

De hadde den på ungdomsavdelingen på Oslo City, jeg prøvde den der for noen uker siden. Men den var veldig kort og struttende, og stoffet så mye billigere ut enn jeg hadde trodd. Det lilla og røde tyllstoffet som er under hadde ganske store masker, så det ble på en måte litt hardt i looken. Jeg ble i alle fall ganske skuffet når jeg så den IRL.

Annema

11.12.2008 kl.20:22

Anonym: Nå kjenner jeg ikke huden din, så det er vanskelig å konkludere. Bor du i Oslo? I såfall kan du gå innom NuSkinbutikken og be en av hudpleierne se på huden din og gå gjennom de produktene de bruker. Er det revealing Gel du nevner når du sier facial gel? Den skal brukes etter behandlingen - før fuktighetskremen. Jeg bruker de samme tingene - og mere til - og har ikke opplevde noe av det du beskriver. Hvis du ikke har brukt særlig mye aktive produkter før - så kan det jo være at produktene setter i gang prosesser, utrensning osv. Sørger du også for å rense huden din regelmessig og evt skrubb/pealing? Det har neppe noe med hvordan du bruker apparatet å gjøre, det er jeg nokså sikker på. Det kan jo også være hormonelt, vanskelig å si. Du kan også ringe NuSkin og forklare, de pleier å kunne hjelpe med det meste. Si fra hvis du fortsatt har problemet, så skal jeg høre videre med noen andre som vet mer enn meg... Eva: Tror kanskje du har rettClara: Greitt å vite. Jeg har uansett det jeg trenger av festklær denne sesongen. Hilsen annema

Monajenten

13.12.2008 kl.00:33

Rålekker kjole !!!

Julie Wahl

14.12.2008 kl.02:28

Kjolen fra H&M er rett og slett nydelig, og kunne gjerne ønske å ha den selv. Jeg syns selv jeg kler slike kjoler p.ga midjen min som jeg liker veldig godt i motsetning til andre kroppsdeler. Midjen er jeg mest fornøyd med.Jeg har hørt et rykte om at kjolen er utsolgt i omtrent hele Norge, men er ikke helt sikker på om det er sant. I butikkene jeg har sett i er den ikke. Vet du hvor jeg kan få kjøpt den?

Charlie

17.12.2008 kl.19:34

så pen kjole!

Skriv en ny kommentar

hits