050109: Sale! Sale!

Salget startet jo lenge før jul de fleste steder, så mange av dere har kanskje gjort unna handlingen? Likevel, fra nå og utover starter det virkelig store salget og prisene vil nok droppe ganske mye fremover i alle butikker. Personlig er jeg ikke på jakt etter så mye - men kommer til å holde utkikk etter et par ting som fortsatt står på ønskelisten. En av de tingene er en skinnbukse. Gjerne smal, ganske tynt og stretcy skinn. Super til en oversized genser som på bildet under. Kan brukes til så mangt - stort sett hele året.

The sale startet a long time before Christmas most places. So no stress about that, even if the prices probably will drop even more this month. Personally I don´t need much right now, but I will keep my eyes open in case I find a pair of leather trousers that I would love to have in my closet.....


030208olsen200x400 032708beckham200x400
040208sjp200x400 062208hathaway200x400
Photos: Style.com

14 kommentarer

Frida

05.01.2009 kl.10:33

Riktigt snyggt =)

Hege

05.01.2009 kl.12:39

Jeg leter etter det samme! Ellers skal jeg kjøpe lite på salget nå. Har det jeg trenger!

barbro

05.01.2009 kl.12:51

Jeg sparer og sparer, fikk overraskende New York-tur i julegave! Har finlest alle innleggene dine derfra minst tre ganger etter det... Takker herved for gode tips!

Anne

05.01.2009 kl.13:04

Hei! Har sett tidligere at du har nevnt butikken Mark&Brandy på Sandvika Storsenter, har du vært og sjekket ut salget der enda eller? Lurer veldig på om de for eksempel har Acne pistols på salg - det hadde vært noe :)

Vibeke

05.01.2009 kl.13:43

Ja, det er jeg også på jakt etter. Har sett en på Vero Moda, men den er mere tights (uten lommer, glidelås etc) Si ifra hvis du finner noen kule skinnbukser : ) Bra blogg forresten!

Ava K

05.01.2009 kl.14:10

Skinnbukser er tingen. Leter etter en modell som ikke sitter direkte som tights, men likevel er stramtsittende. Ser frem til hva du kommer opp med :)

Ragnhild

05.01.2009 kl.18:01

Mye salg her i Bergen også.Skal tilStockholm i månedskiftet så prøver å holde litt igjen på pengene til da.Men har kjøpt Acne ankelstøvletter litt på impuls. Hadde egentlig sett meg ut noen fine fra Filippa K men de ble utsolgt på en, to, tre. Prøvde tilfeldigvis Acne Joli ankelstøvlettene og ble overrasket over hvor komfortable de var. Så da greidde jeg ikke stå imot. Satser på at kvaliteten er god slik at de var verdt det.De ble kjøpt på Ane Blich House på Nesttun og der hadde de Acne Pistol støvletter på 30%. Hjelper ikke dere i Oslo, men er sikkert butikker i hovedstaden som også har litt prosenter på dem nå.

Christina

05.01.2009 kl.21:05

Det hadde vært noe! Har ikke hatt skinnbukser siden 80-tallets slutt. Mine behov er mer konservative (trenger ikke å bety kjedelige), siden jeg idag har begynt i jobb igjen (kombinerer med kunststudiene). Klarer ikke helt å legge fra meg jeansen, men må nok kombinere med noen stilige jakker eller cardigans og kule støvletter. Denne gangen må jeg stå imot de med høy hel og satse på noen mer praktiske som jeg kan gå/løpe i. Det er liksom mer meg...

Vibeke

05.01.2009 kl.22:19

Har kjøpt meg lakk-tights på Lindex, de ser litt skinn-aktige ut:)Men hva går jeg med til? En oversized t-skjorte eller hvit herre-skjorte kanskje? må jo tones ned til hverdags.. Til fest smeller jeg til med paljett-topp i sommerfuglfasong;)80-tallet er def. hot for tiden!

kris

06.01.2009 kl.04:04

SJP is not rocking this!

Posh and Katie are a little over-the-top as well, so that leaves only the Olsen who has this look down, but the wrinkles?

I'm not touching these because I think leather pants would feel strange!

And the cleaning bills!

Leather shoes only for me.

;-)

Annema

06.01.2009 kl.08:54

Svenskfrida: Enig, men jeg aner ikke om jeg kommer til å finne noen jeg liker....Hege: Me too...Barbro: Wow, så utrolig hyggelig. Og du er heldig, mye å glede deg til. Ikke glem Barneys, det rakk aldri jeg...Anne: Ingen aning, men de pleier å være nokså tidlig ute med salg - og de setter ofte ned alt til 50%. Det kan vi like...Vibeke: Jeg kan ikke ha altfor trange skinnbukser, det kommer ikke til å se bra ut. Jeg skal holde utkikk.Ava: JeppRagnhild: Pistols er jo en modell som de har hatt flere år på rad, så det overrasker meg hvis de er på salg. Men hvis de er på salg i Bergen er de det nok i Oslo også? Christina: Ikke jeg heller. De skinnbuksene jeg hadde den gangen hadde neppe fungert i dag. Men jeg husker dem godt! Jeg er nokså også mest fan av jeans, så vi får se...Vibeke: Er det Latex? Latex er ikke noe for meg, huden blir sykt klam av å ha på. Grøss. Jeg ville brukt buksene til en stor ullgenser når det er kaldt eller en T-shirt/stor topp på varmere dager, for min del må toppen definitivt rekke over baken. Jeg ville aldri brukt skinnbuksene til en kort topp, ref noen av bildene her. Men det er jo litt annerledes med de av dere som er unge, synes jeg da. Kris: I personally prefer them with an oversized wool sweather like the Olsen. I also prefer without wrinkles. I had leather pants in the eighties, I remember them as it was yesterday. They would never work out today. Well, we´ll have to see what I end up with. Have a nice day, Kris.

Eli

06.01.2009 kl.14:44

Hei.Har nettop investert i La Redoutes skinnbukse. Klassisk fasong og god kvalitet synes jeg. Anbefales.

kris

06.01.2009 kl.17:54

You could definitely make it work and I suppose they would be warm?

Reidun

06.01.2009 kl.20:59

Masse salg og man kan helt klart gjøre noen varp..Var og kikket litt i dag og var innom Bik Book....og falt pladask for en "skinn" vest i brunt med stor "pelskrage" på ...super inntil jeans...så den kjøpte jeg...men den var seklvsagt

ikke på salg men slo til likevel!!Jeg mener å ha sett noen skinnbukser på Vic så prøv der!!

Skriv en ny kommentar

hits