200109: This week....

peakJeg føler meg ganske "gira" om dagen - og burde strengt tatt begynt å studere NÅ. Men det går desverre ikke. Derfor får jeg ta med meg det jeg kan av foto-inspirasjon i tillegg til min egen fotografering. Forrige uke åpnet Interfoto sitt nye fotohus på Høvik. Her selges alt av fotoutstyr for fotoentusiaster og profesjonelle. I den forbindelse ble det holdt en rekke timesworkshops (gratis) hele uka. Det førte til at jeg var innom nesten hver dag. Følte meg nesten som fast inventar der etterhvert. Jeg fikk med meg litt av hvert og har fått betydelig mer info om de ulike kameramerkene - og har sånn nogenlunde peiling på hvilken retning jeg skal gå dersom jeg etterhvert skal investere i mer utstyr. Lærte også litt mer om lyssettning ifm portrettfotografering, bruk av reflektor osv.osv.

Denne uken er "fotografen min" tilbake etter en fantastisk reise på bøljan blå i sydlige strøk, så fra torsdag er jeg i gang igjen med å assistere henne. Denne gangen skal jeg assistere henne ifm foto-opptak for Livsstilspatruljen i Tara og for det nye (og seriøse) kulturtidsskriftet Personae (inneholder artikler og essays om klær og mote, tekstiler, epoker, symboler m.m.). Begge oppdragene er kjempespennende oppdrag for meg å være med på. Midt i interessefeltet, kan man si!

Som dere ser gleder jeg meg veldig (smil)!

3 kommentarer

Hege

20.01.2009 kl.14:01

Det høres helt supert ut!!!

mgl

20.01.2009 kl.15:05

Du er i flytsonen Annema. Flyt med og la ting legge seg til rette for deg:)

Annema

20.01.2009 kl.23:12

Hege: Spennende...Mgl: Det kan nesten føles sånn. Jeg vingler litt med tanke på valg av studier, men har sagt til meg selv at jeg lar det som skjer skje - så ordner ting seg underveis i prosessen.... Det funker! Jeg flyter med.

Skriv en ny kommentar

hits