020209: Your blog is fabolous

Av og til dukker det opp hyggelige ting i hverdagen, som en liten utfordring fra andre bloggere eller enda hyggeligere - en liten "utmerkelse". Jeg blir faktisk utrolig glad for det. Det er så hyggelig å bli verdsatt. Og  spesielt hyggelig at vi bloggere kan sette pris på hverandre. Hittil har jeg derimot ikke vært så flink til å svare på utfordringene. Ett av mine nyttårsfortsetter skal derfor være å gjøre nettopp det. Fru Storlien ga meg denne hyggelige utmerkelsen for litt siden - og den sier jeg tusen tusen takk for! Så her er fem ting jeg absolutt ikke klarer meg uten:

nyttbilde6

* Familien min: Et trygt og godt sted å være. Min havn. Jeg orker ikke tanken på å være uten familien min. Det kan til tider være både kaotisk og krevende å leve i en stor familie, og jeg blir utfordret på helt nye og grunnleggende måter hele tiden. Også er det mye kos å få da (smil)!
* Treningen: Treningen gir meg påfyll av energi. Flyt og indre balanse. Jeg trener gjerne 4 ganger i uka hvis jeg har tid. Det er helt fantastisk deilig! Jeg har aldri hatt så lite vondter i kroppen som i de periodene hvor jeg får trent hardt og jevnlig. Det sier litt om hvor viktig fysisk trening egentlig er i vårt stillesittende samfunn.
* God mat: Jeg setter enormt stor pris på et godt måltid. Sunn mat laget av deilige friske råvarer. Det gir energi og en god følelse i kroppen. Jeg liker også å eksprimentere med mat og er generelt sett veldig opptatt av mat. Ikke bare maten i seg selv, men også det sosiale rundt et måltid. Derfor er faste måltider hellige her i huset. Frokost, middag og kveldsmat. Ikke lett å slippe unna...
* Venninnetreff: Her får jeg tømt mine tanker, frustrasjoner, gleder, historier, opplevelser, sorger, ideer, forslag osv.osv. Jeg har flere jenter som betyr enormt mye for trivselen i mitt liv....klarer meg ikke uten dem.
* Stillhet: En aktiv storfamilie krever sitt. Da er det viktig å fylle på. På trening, men også i stillhet. Jeg elsker å være alene. Faktisk tror jeg at jeg skulle klart meg ganske fint en helg eller kanskje en hel uke alene, selv om jeg tipper savnet hadde kommet sigende etterhvert. Tipper det hadde gått unna et par bøker og en del dameblader i løpet av den uka....

Så var det på tide å sende stafettpinnen videre til et par andre norske bloggere som står på favorittlisten min: Den går til Siljes Fashion som er en stor inspirator på motesiden og Gizmolinas som er raus og deler mye av sitt liv med sin lille datter med oss lesere.

Blogglisten

2 kommentarer

kris

02.02.2009 kl.08:23

I do very much agree with you about the importance of regular family meals filled with conversation and relaxation.We have done this with our family and I hope it is a happy memory.The children remember more than I ever realized....

Annema

03.02.2009 kl.13:41

Kris: I think it is. They remember the good and warm things - and this is one of them for sure.

Skriv en ny kommentar

hits