080209: Happy Mothersday!

Til alle mammaer der ute: Håper dere har hatt en praktfull dag - og at dere har fått litt oppvarting av både store og små? Jeg har feiret både morsdag og bursdag i helgen, så jeg har virkelig fått min dose oppmerksomhet. Jeg har våknet til haugevis av presanger laget av perler og papir fra mine søte små. Ingenting er koseligere enn det. I tillegg har jeg fått plenty med tid i snøen. Vi har bygget snøhule. Jeg kan ikke huske sist vi hadde så enorme mengder med snø her? Det vekker deilige minner fra barndommen - og fra alle timene jeg tilbragte ute i snøen sammen med pappa. Han måkte og måkte - og jeg lekte med røde kinn. Herlig. Jeg har også opplevd Nordmarka på sitt vakreste i helgen. Fantastisk. Massevis av blide og fornøyde mennesker. Jeg gikk for en gangs skyld uten barn - sammen med min kjære søster. Det var en del av gaven i helgen; alenetid i naturen. Litt av en luksus. Jeg benyttet anledningen til å lange skikkelig ut med både armer og ben.

Her er dagens outfit. Røde kinn som matcher jakken fint. Vi var forøvrig ikke de eneste i marka..... Mange sporty mennesker i denne byen, gitt!
tur tur1


Blogglisten

3 kommentarer

mgl

09.02.2009 kl.00:19

Og gratulerer med vel overstått:)

Tine

09.02.2009 kl.08:45

Gratulerer med både bursdag og morsdag!Her har det også vært feiring av begge deler. Tror det fins mange februarbarn. Jeg kjenner noen som har bursdag omtrent hver dag,inkludert meg.Mai er nok en kosemåned ; )Så deilig det måtte være å gå på ski helt alene ja,flott gave!Det blir ikke akkurat full fart i løypa med småbarn på slep.Ha en fin dag!!

Annema

09.02.2009 kl.18:18

Takk til dere begge! Annema

Skriv en ny kommentar

hits