140209: Happy holiday

Neste uke er det vinterferie i hovedstaden. Forstår ikke helt hvorfor vinterferien ikke koordineres over hele landet. Et mysterium for meg. Barnehagen vår er stengt, så jeg tar med ungene på tur noen dager. Det betyr at dere får klare dere uten meg. Akkurat nå er det påskestemning utenfor her - helt fantastisk. Jeg gleder meg til (forhåpentligvis) lange skiturer med kakao og appelsin i sekken. Litt trening blir det jo også, siden jeg må dra på pulk. Men nå har jeg vært såpass smart at jeg har byttet ut tvillingpulken med en vanlig pulk. Og det er overkommelig for meg. Ønsker dere alle en fin arbeids- eller ferieuke. Sørg for å nyte vinteren mens den er her. Ta deg en skitur alene i lysløypa på ettermiddagen eller kvelden. Det er terapi for kropp og sjel - helt garantert!

Ellers vet jeg ikke om jeg får tilgang til Internett dit jeg skal. Og hvis jeg gjør det - så får det være en hyggelig overraskelse for mine trofaste lesere. Snart tilbake, promise!

For de av dere som lengter mot varmere og latere dager - her er litt inspirasjon til en casual dag ute i vårsola:
spring
spring - by Annema on Polyvore.com Blogglisten

10 kommentarer

fru storlien

14.02.2009 kl.12:37

Vi har også vinterferie nå, og eldstemann er sendt i forveien til besteforeldre. Jeg mener å huske at det ble prøvd felles ferie et år, noe som resulterte i overbooka fjellstuer og fulle alpinanlegg en uke, og generelt kort og dermed dårlig sesong for turistnæringen...Lurer på om noe av årsaken ligger der?

Annema

14.02.2009 kl.13:12

Aha, selvsagt. Helt logisk.... Vi snakkes! Annema

Alt godt

14.02.2009 kl.14:07

Vi har sendt ungane til Nordnorge med bestemor, og tek sikte på urban voksenvinterferie med kafébesøk, god mat, kino utan barnevakt og vennemiddagar. God vinterferie! :D

Grethe T

14.02.2009 kl.15:02

Heihei.Riktig god vinterferie til deg og dine også. For første gang er vinterferien samkjørt med "sørafor," som vi sier her i Trøndelag. Litt for tidlig, etter min mening. Ønsker den tilbake til siste uka i februar eller første uka i mars, som den har vært tidligere. Har plan om å ta med guttan på skiturer jeg også, selv om jeg absolutt er forbigått i skisporet. Tur er fint uansett. Får sitte med eldstemann og nyte bålet og tilhørende god mat, mens de to yngste suser avgårde. Blir nok bra. God helg.

fru storlien

14.02.2009 kl.17:11

Og så glemte jeg jo helt å ønske deg og dine en veldig fin vinterferie!

Kitty

14.02.2009 kl.17:41

Den tiden mellom man har vinterferie selv og man får barn så er det jo litt sånn - ops, nå er det visst noen som har ferie ja - sukk.Happy Valentine's Day!

Camilla

15.02.2009 kl.15:20

Herlig kombinasjon. Diger jeansshort til strømpis og rå boots. Ha en fin ferie.

Mie

15.02.2009 kl.15:47

God ferie :D

Cristin

16.02.2009 kl.19:28

Hej!Jag är en halvnorsk tjej som bor i Sverige. Jag läser endast norksa bloggar och skulleTycka det var kul om folk från norge läste min blogg också! Prenumerera gärna på min blogg via bloglovin!! Det hade varit kjempefint!Kommentera gärna!Jag har en Google Translator ifall du skulle tycka det är svårt att lese svensk text.Ha det supert!HilsenCristinhttp://ccristin.blogg.se

Reidun Beate

19.02.2009 kl.01:12

Skulle ønske jeg var tynn nok til å gå i korte jeansshortser. :)

Skriv en ny kommentar

hits