070309: Summer dream

Ikke så mye som minner om at våren begynner å nærme seg når man kikker ut av vinduet. I dag har det snødd masse! Kjenner at jeg begynner å bli litt mett av snøhaugene utenfor vinduet. Det er forøvrig nesten ikke mulig å se ut av vinduet etter at vi fjernet all snøen på taket! Det har jeg faktisk aldri opplevd før i alle mine år i denne byen. Så jeg er vel ikke den eneste som kjenner at lysten til å ta på seg ballerinasko blir sterkere for hver dag som går? Lette kjoler, shorts og skjørt. Men det er bare å være realistisk; en del tonn snø skal smeltes før den tid, men det er jo lov å drømme. Jeg får trøste meg med at det er under en måned til jeg kan pakke vårtøyet og dra til Paris et par dager. Oh-la-la.

Her er en av de florlette sommerdrømmene fra Diane von Furstenberg.......Summer dream
  Blogglisten

4 kommentarer

Sio

07.03.2009 kl.23:57

Jeg gleder meg til lysere farger og lettere stoffer. er kjempelei av vinterklærne mine nå.

marina

08.03.2009 kl.14:44

oj, dette antrekket skulle jeg likt å ha..

Josefin

08.03.2009 kl.14:52

hei, ville bare innom og si hei da jeg endelig er på internet igjen hjemme - det går litt raskt i svingene her om dagen, men vi går mot lysere tider - for snakk om lang svart vinter!!!I dag er det kvinne dagen, så i min familie har vi for vane og gratulere hverandre med dagen - så Gratulerer med dagen Annema!! Håper du har en kjempe fin søndag i vinterkledde Norge!!

fru storlien

09.03.2009 kl.18:02

Jeg har visst tatt våren litt på forskudd, så nå sitter jeg her og skjemmes med grov hoste og snørrete nese. Og lurer på hvorfor jeg er mye flinkere til å kle på ungene enn meg selv...

Skriv en ny kommentar

hits